Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε: «ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – 1 ΣΤΙΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τα σχόλια δημοσιεύσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης – οι κρίσεις και οι επικρίσεις κυβερνητικών παραγόντων ως επίσης και διαφόρων συνδικαλιστικών οργανώσεων, έχουν δημιουργήσει ένα ΜΠΑΧΑΛΟ στον προσανατολισμό ΔΡΑΣΗΣ του αύριο σ’ όλους εμάς τους ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ.
Οι επιχειρηματίες της Εστίασης είναι εκείνοι που πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε, γνωρίζουν για το τι πρέπει να γίνει. Η επιχείρηση της Εστίασης είναι δημιούργημα και βίωμα από ανθρώπους που έχουν δώσει τα ΠΑΝΤΑ, μοχθούν και παλεύουν για να κρατήσουν όρθιο αυτό που για δεκαετίες δημιούργησαν.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Ο κλάδος μας να παραμείνει κλειστός ΔΙΟΤΙ η επαναφορά και τρίτου lockdown θα έχει σαν αποτέλεσμα στις 3 επιχειρήσεις να κλείνουν 2.
2. Οι Συνθήκες στην εστίαση, όπως έχουν διαμορφωθεί, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και Αττική με τον COVID-19 δεν επιτρέπουν στον πελάτη μας να επισκεφτεί τις επιχειρήσεις μας ΔΙΟΤΙ ο φόβος και γενικά η όλη κατάσταση έχουν τρομοκρατήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών.
3. Είναι επίσης απορριπτέα, τα όποια πειράματα και παλινδρομήσεις για το πότε και αν θα ανοίξει ο κλάδος μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
• Να συνεχιστεί με αυστηρότατα κριτήρια το κλείσιμο σε όλες τις περιοχές της χώρας, διότι η διασπορά του Covid-19 σε πανελλαδική κλίμακα είναι τρομακτική. Ενημερωτικά από έγκυρες πληροφορίες του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ότι ο κλάδος μας ο οποίος πρώτος κλείνει και τελευταίος ανοίγει δεν φαίνεται να γίνεται άρση του lockdown πριν τις 07/01/2021. Τούτο βέβαια προκύπτει και από την δήλωση του πρωθυπουργού, που επιβεβαιώνει την σημερινή μας τοποθέτηση.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:
“…Κλειστά θα περιμένουν τα μπαρ και αν γίνει οτιδήποτε σχετίζεται με την βραδινή διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβόλιο. Όσον αφορά την ΕΣΤΙΑΣΗ ΙΣΩΣ σε κάποιο σημείο θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια…”

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Τσαπατσάρης Γρηγόριος