Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στον τελικό της Eurovision με πλώρη για Γρεβενά o Αγάθωνας και οι Koza Mostra

Eurovision 2013
Μας κοψοχόλιασαν αλλά τα κατάφεραν!

Ζεστό χειροκρότημα απέσπασαν ο Αγάθωνας και οι Κόζα Μόστρα για την εμφάνισή τους στον ημιτελικό της Eurovision στη Σουηδία. Η ελληνική συμμετοχή με την οποία θα ακουστούν τα Γρεβενά, θα έχει έντονο άρωμα Δυτικής Μακεδονίας, αφού…

ο Βασίλης Ναλμπάντης, ο οποίος παίζει τρομπέτα είναι απο την Κοζάνη και ο και ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος με το ακορντεόν από την Πτολεμαϊδα.
Δεν πέρασε όμως στην επόμενη φάση της Eurovision η Βουλγαρία που την εκπροσωπούσε ένα πολύ καλός μουσικός, ο Stoyan Yankulov και Elitsa Todorova. Εμείς τους απολαύσαμε, μαζί με τον Νίκο Τουλιάτο, το 2004 σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Μ.Ο.Γ. στα Γρεβενά.

 

 

Οι υπόλοιπες χώρες που θα διαγωνιστούν το Σάββατο στις 22:00 στον τελικό είναι η Ουγγαρία, η Γεωργία, η Ρουμανία, η Νορβηγία, το Αζερμπαϊτζάν, η Ισλανδία, η Αρμενία, η Φινλανδία, η Μολδαβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Εσθονία, η Λευκορωσία, η Δανία, η Ρωσία, το Βέλγιο, η Ουκρανία, η Ολλανδία , και η Μάλτα , ενώ οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία, θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό.