Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κορονοϊός: θα προηγηθεί η επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου – Τι θα γίνει τελικά προαγωγικές εξετάσεις;

Το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν οι προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τα όσα είπε η υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (12/04)

Όπως ανέφερε η κ. Ζαχαράκη, εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις όπως ο βαθμός τετραμήνου και τα σχολικά τεστ, ενώ οι καθηγητές έχουν τον τρόπο να διαγνώσουν την πρόοδο των μαθητών για τον καιρό που βρίσκονται στη φυσική τάξη.

Σε κάθε περίπτωση, η υφυπουργός Παιδείας τόνισε ότι δεν έχουν ακόμη ληφθεί οριστικές αποφάσεις καθώς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη, διαβεβαιώνοντας ότι η σχολική χρονιά δεν πρόκειται να χαθεί.

Όσον αφορά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι θα προηγηθεί η επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις οδηγίες των ειδικών.

Τέλος, η υφυπουργός είπε ότι ειδικά οι μαθητές της Γ’ Λυκείου μπορούν να προσέλθουν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς άγχος καθώς έχει ανακοινωθεί η περικοπή της ύλης και επανέλαβε ότι οι εξετάσεις θα γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχική ημερομηνία.