Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Από σήμερα η δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές πλατφόρμες

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Vodafone και Wind ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης και παραχωρούν πρόσβαση χωρίς χρέωση σε σελίδες του υπουργείου Παιδείας.
 
Η πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.
 
Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης, στο μέγιστο βαθμό, των τεχνολογικών επιλογών που διατίθενται σε όλους τους πολίτες υπό τις παρούσες συνθήκες, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία των συναρμόδιων Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, παραχωρώντας πρόσβαση χωρίς χρέωση στις κάτωθι ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία:
 

https://www.sch.gr/

http://eclass.sch.gr

Αρχική

http://lessons.sch.gr

http://mmpres.sch.gr/

sso.sch.gr

Αρχική

https://e-me.edu.gr

https://4all.e-me.edu.gr

http://ebooks.edu.gr/new/

http://photodentro.edu.gr/aggregator

micro.photodentro.edu.gr

saas.photodentro.edu.gr

aggregation-service.photodentro.edu.gr

http://aesop.iep.edu.gr

https://cisco.webex.com/

https://www.mathainoumestospiti.gov.gr/

 

Σημειώνεται ότι ενδέχεται μέρος της κίνησης που θα χρειαστεί να δρομολογηθεί σε IP διευθύνσεις χωρίς μηδενική χρέωση (non-zero rated IP addresses), π.χ. youtube, google κλπ., να τιμολογηθεί. 
 
Πηγή: skai.gr