Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παρατείνονται τα μέτρα απαγόρευσης μέχρι τέλος Απριλίου

Παρατείνονται τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου, οπως ανακοίνωσε πρίν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Εως τότε ισχύουν όλες οι απαγορεύσεις μετακίνησης ενώ απαγορεύεται η αλλαγή κατοικίας όπως έκαναν ορισμένοι με δήλωσε στο taxis ώστε να φύγουν το Πάσχα.

Οπως αναφέρει το τηλεγράφημα του ΑΠΕ “μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.”