Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Εξοφλείστε τώρα τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο»

Το ζήτημα της εξόφλησης «εδώ και τώρα» των οφειλών της Γερμανίας προς την πατρίδα μας, λόγω των πολεμικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου, έθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς κατά την επίσημη διακοινοβουλευτική συνάντηση των μελών της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής Βουλής με τα μέλη της αντίστοιχης επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου, στην Αθήνα.

Ζήτησε μάλιστα από τους Γερμανούς βουλευτές να καλέσουν τους Έλληνες συναδέλφους τους στο Βερολίνο, για ενημέρωση του εκεί Κοινοβουλίου σχετικά με το ζήτημα των ελληνικών απαιτήσεων, που σύμφωνα με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέρχονται σε 162 δισ, ευρώ χωρίς τόκους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, οι Γερμανοί βουλευτές δεν απάντησαν. «Απ’ ότι φαίνεται για τους Γερμανούς βουλευτές ίσχυσε το ρητό “η σιωπή είναι χρυσός”, τονίζεται.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Νότης Μαριάς δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα συνεχίσουν αταλάντευτα να απαιτούν την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

 

newsbeast.gr