Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συνέντευξη του Ανδρέα Πάτση στον Νίκο Χατζηνικολάου

«Προφανώς η οικογένεια του Μπακαρί Χέντερσον έχει ανησυχία για το αν θα λογοδοτήσουν οι δράστες, αλλά έχει και μεγάλη πίστη και στο Θεό και στη δικαιοσύνη και στη χώρα μας», τόνισε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος εν’ όψει της έναρξης της δίκης για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας, παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1.
Ο γρεβενιώτης δικηγόρος της οικογένειας Χέντερσον, επισήμανε πως «το παραπεμπτικό βούλευμα είναι καταπέλτης, έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι δράστες και μέσα από τα βίντεο και τις μαρτυρικές καταθέσεις τις οποίες συνέλλεξε η αστυνομία, έχει αποδώσει στον κάθε κατηγορούμενο τη συμμετοχή του στη δολοφονική ενέργεια κατά του Μπακαρί». «Για μας είναι ξεκάθαρο το πως συμμετέχει ο καθένας από τους δράστες στη δολοφονία» είπε ο κ. Πάτσης χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τους γονείς του θύματος, ο κ. Πάτσης ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου πως «εξεπλάγησαν, καθώς δεν περίμεναν ποτέ, στην Ελλάδα, σε μια φιλήσυχη και φιλόξενη χώρα να συμβεί αυτό το γεγονός».
Δείτε τη συνέντευξη 

Δείτε ακόμα

Η σειρήνα