Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρωτοφανής απαίτηση από ΜΚΟ: Κατεβάστε τον Σταυρό γιατί ενοχλούνται οι… «πρόσφυγες»!

Μετά τις ΜΚΟ που έφερναν λαθραία παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα (περίπτωση ERCI) με αντίτιμο 2.000 ευρώ το κεφάλι, μια άλλη ΜΚΟ στην Λέσβο προχώρησε αυτή τη φορά σε ευθεία επίθεση κατά του συμβόλου της Ορθοδοξίας, τον Σταυρό, καθώς αναφέρει ότι θυμίζει… τάφο!

Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, η ΜΚΟ ούτε λίγο ούτε πολύ απαιτεί την απομάκρυνση Σταυρού που είχε τοποθετηθεί στην Απέλη Μυτιλήνης επειδή υπάρχει κίνδυνος να ενοχληθούν οι… «πρόσφυγες» την ώρα που κάνουν το μπάνιο τους!

Στην επιστολή της, η πρόεδρος της ΜΚΟ, καλεί τον Λιμενάρχη του νησιού και τον δήμαρχο να απομακρύνουν Σταυρό που τοποθετήθηκε στην Απελή Μυτιλήνης για να μην ενοχλούνται οι «πρόσφυγες».
Η επιστολή αυτή, που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ μεταξύ άλλων, δείχνει τον ξεκάθαρο σκοπό όχι μόνο της αποχριστιανοποίησης της Ελλάδος, αλλά και της ισλαμοποίησής της, αφού οι ίδιες ΜΚΟ που φωνάζουν για την απομάκρυνση των Σταυρών παράλληλα πιέζουν για την ανέγερση τεμενών και άλλων ισλαμικών θρησκευτικών χώρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ, είχε βραβευτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με το βραβείο «Νησίδες ποιότητας» το 2017.

Το συγκεκριμένο βραβείο, όπως σημειώνεται στο αντίστοιχο δελτίο Τύπου,… αθλοθετείται από την «Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία» (πάσα ομοιότητα με το Open Society Foundation του Soros είναι προφανώς… συμπτωματική).

Ακολουθεί η επιστολή:

«Προς κ. Λιμενάρχη Μυτιλήνης

κ. Δήμαρχο Λέσβου

κοιν. ΜΜΕ

Κύριε Δήμαρχε Λέσβου, Κύριε Λιμενάρχη Μυτιλήνης

Προ ημερών άγνωστοι τοποθέτησαν στη θέση Απελή Μυτιλήνης επί του αιγιαλού τσιμεντένιο σταυρό μεγάλου μεγέθους ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι (προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες ) να προσέρχονται για κολύμβηση.

Η πράξη αυτή είναι παράνομη, αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων.

Για το Δ.Σ. της Συνύπαρξης»

 

πηγη: pronews.gr