Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νέα στοιχεία από τους ΑΝ.ΕΛ για τα cds

Τα στοιχεία που προέκυψαν από την διεξαγωγή της δίκης για τα CDS, θα προσκομισθούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 προκειμένου να ενισχυθεί η ποινική έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση ασφαλίστρων κινδύνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφορούν:

 

 

-Στην ομολογία του ίδιου του Αντρίκου Παπανδρέου για συμμετοχή του σε off shore εταιρείες, γεγονός που επιβεβαιώνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο,

 

-Στην παρουσία του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Post Bank Credit, θυγατρικής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Λεωνίδα Μαραβέλη ως συνηγόρου του Αντρίκου Παπανδρέου στην δίκη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (ΦΕΚ αρ. φύλλου 11846 9/11/2011).

 

Στην ίδια εταιρεία και με προηγούμενο ΦΕΚ (αρ. φύλλου 11845 9/11/2011) μετέχει στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο ο Κυριάκος Γριβέας, φίλος του Αντρίκου Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα με την εταιρεία του CNC International αποτελούν τους χρυσούς χορηγούς της εταιρείας I4CENSE του Αντρίκου Παπανδρέου.

 

Όπως προκύπτει λοιπόν και κατά τα λοιπά ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, εκτός του ότι σε αυτό διορίζονται δικηγόροι, φίλοι και χορηγοί των εταιρειών του και βεβαίως από το Τ.Τ λαμβάνει ο ίδιος «χρυσές» χορηγίες.

 

-Στην αποκάλυψη ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει χορηγήσει με αδιαφανείς διαδικασίες όπως άλλωστε καταγγέλλει και η Ένωση Μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και προκύπτει από σχετικό έγγραφο που προσκομίζεται, δάνειο 17 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία CNC International  του Κυριάκου Γριβέα ο οποίος συμμετέχει με ποσοστό 50% μαζί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε θυγατρική εταιρεία του Τ.Τ. με την επωνυμία  Post Bank Green Institute. Τόσο η CNC International  του Κυριάκου Γριβέα όσο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι οι  «χρυσοί» χορηγοί στην off shore ελβετική εταιρεία του Αντρίκου Παπανδρέου με την επωνυμία I4CENSE. Αποδείχθηκε λοιπόν χθες ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδινε δάνεια σε δικές του εταιρείες με συνέταιρο τον Κυριάκο Γριβέα, στενό φίλο του Αντρίκου Παπανδρέου.

 

-Στην αδήλωτη συμμετοχή και μάλιστα στο στρατηγικό σχεδιασμό, του Αντρίκου Παπανδρέου στην εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων UNIGESTION, η οποία πόνταρε στην πτώχευση της χώρας μέσω των CDS”.

 

“Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 θα δημοσιευθούν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της δημόσιας συνεδρίασης του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών από τα οποία προκύπτει ότι είναι ψευδείς οι δηλώσεις του Αντρίκου Παπανδρέου που έκανε μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας και αφορούν στο πρόσωπο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Οι ψευδείς δηλώσεις του Αντρίκου Παπανδρέου δείχνουν τον πανικό του και δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε την ποινική, ούτε την αστική δίωξη του”,  καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δείτε τα έγγραφα που επισυνάπτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην ανακοίνωσή τους:

ΦΕΚ 1

ΦΕΚ 2

ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ