Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Νεκροί από τον σεισμό των 6,4 Ριχτερ στην Κω – Κατέρρευσε οροφή νυχτερινού κέντρου

Δύο νεκροί (φόβοι για περισσότερους νεκρούς) και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης των 6,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της Κω.
Ο σεισμός προκάλεσε επίσης πολλές υλικές ζημιές σε πολλά σπίτια με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν όλοι οι κάτοικοι και αρκετοί να έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, φοβούμενοι έναν ενδεχόμενο μεγαλύτερο σεισμό.
Ο σεισμός σημειώθηκε στη 1:31τα ξημερώματα και εντοπίστηκε στα παράλια της Τουρκίας, κοντά στη Κω, 10 χλμ νοτιοανατολικά του Μπόντρουμ. Έγινε ιδιαίτερα αισθητός στη Λέρο, την Σάμο και την Ικαρία. Στην ίδια περιοχή ακολούθησαν πολλές σεισμικές δονήσεις μεγέθους από 3,3 έως 4,6 Ρίχτερ.
Επίσης, σε κοντινή απόσταση, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέρου και νοτιοδυτικά του Αγαθονησίου σημειώθηκε άλλη μια ισχυρή δόνηση μεγέθους 5 Ρίχτερ, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές ζημιές

 

Ο κόσμος είναι φοβισμένος από τα πολλά Ρίχτερ που χτύπησαν περίπου πριν από τρεις ώρες το νησί και παραμένει εκτός σπιτιών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων. Άλλοι κάθονται απλά κάτω, άλλοι σε καρέκλες που έχουν πάρει μαζί τους.

 

 

πηγές : enikos.gr – forecastweather.gr

Δείτε ακόμα