Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυμα για μια Ελεύθερη Πατρίδα

Ψηφίζεται απόψε το 4ο μνημόνιο, το μνημόνιο της Αριστεράς, που με ένα άρθρο δήθεν, θα καταργούσε τα προηγούμενα και που σήμερα βάζει ταφόπλακα στο μέλλον της χώρας.
Η εξαπάτηση, το ψέμα, η άγνοια και η υποταγή του πολιτικού συστήματος στους δανειστές και τα ξένα συμφέροντα οδηγούν τη χώρα και το λαό της στην τελική φάση του δράματος.
Το νέο μνημόνιο περιλαμβάνει μια σειρά δεσμεύσεων που στόχο έχουν την επίτευξη πλεονάσματος 3,5% επί του ΑΕΠ για τα επόμενα τουλάχιστο 4 χρόνια. Στόχος μη εγγυημένος και βιώσιμος δεδομένης της ευρύτερης ευρωπαϊκής οικονομικής ανάπτυξης και των γεωπολιτικών συσχετισμών.
Στα μέτρα μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:
• μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων,
• μείωση του αφορολογήτου εισοδήματος (5861 ευρώ)!!
• περικοπές επιδομάτων (ανεργίας, φτώχειας, θέρμανσης, ιατρικές δαπάνες)
• απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων και περιορίζεται το δικαίωμα της απεργίας
• ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ κλπ
• κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας παρακάμπτοντας την απόφαση του ΣτΕ (ανοιχτά τα καταστήματα 30 Κυριακές το χρόνο).

Μία κοινωνία με διαλυμένη την μεσαία τάξη, την κοινωνική συνοχή να δοκιμάζεται που φτωχοποιείται συνεχώς, συσσωρεύοντας οργή, πίκρα, θυμό και αγανάκτηση για την παντελή απουσία οράματος και ελπίδας.
Η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε αποικία ξένων οικονομικών συμφερόντων, φτωχών εργαζομένων και συνταξιούχων χωρίς εθνικό πλούτο που ξεπουλιέται χάριν της αποπληρωμής των δόσεων των δανείων και μιας ατέρμονης δήθεν διαπραγμάτευσης μεταξύ του ΔΝΤ και της ΕΕ (Γερμανίας) για τη διαγραφή μέρους του χρέους.
Εναπόκειται πλέον στο λαό να πάρει την τύχη της πατρίδας στα χέρια του. Το μήνυμα για μια Ελεύθερη Πατρίδα γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα τηλ: 2103645335- www.eleftheripatrida.gr