Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μητσοτάκης: θα καταργήσουμε την απλή αναλογική στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές (video)

Παρών στην Συνάντηση και ο Δ.Κουπτσίδης. 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, σήμερα, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, συνάντηση εργασίας με αιρετούς της Πρωτοβάθμιας Διοίκησης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επανέλαβε τη βούλησή του να στηρίξει την ενίσχυση αυτού του θεσμού, που έχει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική συνοχή.
Η Νέα Δημοκρατία επεξεργάζεται, σε συνεργασία με στελέχη της Αυτοδιοίκησης, τις προτάσεις της για την ενίσχυση του αναπτυξιακού ρόλου της Αυτοδιοίκησης και τις απαραίτητες αλλαγές προς όφελος των πολιτών.
Οι αιρετοί της Τ.Α. Πρώτου βαθμού εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο εφαρμογής από την σημερινή Κυβέρνηση του συστήματος της απλής αναλογικής στην Αυτοδιοίκηση.
Κάτι τέτοιο, όπως τόνισαν, ανατρέπει τη σταθερότητα διοίκησης και αποδυναμώνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι, είναι απολύτως αντίθετος στην καθιέρωση της απλής αναλογικής και στην Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι, εάν η σημερινή Κυβέρνηση προχωρήσει στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, μόλις η Νέα Δημοκρατία αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα αλλάξει αμέσως μια τέτοια ρύθμιση, «που αποτελεί χτύπημα στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Στη συνάντηση εργασίας, εκτός του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, και μεταξύ άλλων αιρετών Δήμων, συμμετείχε από τη Δυτική Μακεδονία ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ της ΚΕΔΕ π.Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης ο οποίος αναφέρθηκε στα Σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας ενώ εξέφρασε και την Έντονη Αντίθεση του στις Αλλαγές.
Παράλληλα ο κ.Κουπτσίδης έθεσε και μια σειρά σημαντικών Θεμάτων στην Συνέχεια στην Συνάντηση που είχε με τον Βουλευτή της ΝΔ και Τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη
Δείτε το σχετικό Βίντεο από το Δελτίο Ειδήσεων του West Channel με τον Δημήτρη Βακρατσά. Σχολιάζει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ