Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνέδριο ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη – Συνάντηση Κουπτσίδη με Μητσοτάκη (VIDEO)

Ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση πως η Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω από τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει, έστειλε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης κατά την κεντρική του ομιλία Στο Ετήσιο Τακτικό Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το Συνέδριο θα σημάνει την επανεκκίνηση και την αναγέννηση της Αυτοδιοίκησης και της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε την κυβέρνηση να ανοίξει τα χαρτιά της και να δώσει σαφείς απαντήσεις, χωρίς μισόλογα, για θέματα νευραλγικής σημασίας.

Παράλληλα κατά την Διάρκεια του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ Ο Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ π. Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για Σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση αλλά και τα Γρεβενά.


Δείτε το σχετικό Βίντεο με τις Δηλώσεις του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου και του Αντιπροέδρου του Ε.Σ της ΚΕΔΕ π.Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη Στο Δελτίο του West Channel και στον Δημήτρη Βακρατσά.