Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πέταξαν αρνί στον Δήμαρχο Λέσβου και σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

Διαμαρτύρονταν για την κατάσταση στο χωριό με το κέντρο κράτησης προσφύγων και μεταναστών.

Στο παρά πέντε γλίτωσε τον ξυλοδαρμό ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, από κατοίκους της Μόριας οι οποίο διαμαρτύρονταν για την κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες στο γειτονικό Hot Spot.

Ο Δήμαρχος του νησιού μετέβη στο χώρο προκειμένου να μιλήσει στη λαϊκή συνέλευση που έκαναν στο χωριό τους, για το θέμα.

Στο πρώην hot spot και νυν Κέντρο Κράτησης της Μόριας βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες, από τις 20 Μαρτίου που ίσχυσε η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν αφεθεί ελεύθεροι λόγω της παρέλευσης του ορίου των 25 ημερών.

Τον Δήμαρχο, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λάβει ούτε μία δραχμή από το κράτος, προπηλάκισαν πολίτες, ένας μάλιστα εξ αυτών του πέταξε ένα κεφάλι από αρνί και τον απείλησε, ότι αν σε μία βδομάδα δεν δώσει λύσεις στο θέμα, θα πάει στο Δημαρχείο και θα τους κάψει όλους.

Το μένος του συγκεντρωμένου πλήθους γνώρισε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, τον οποίο κατηγόρησαν ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την κατάσταση αυτή.

 

thetoc.gr