Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τρίκαλα:Τραγική ιστορία, δυο κοριτσάκια ζούσαν 3 μήνες με το νεκρό πατέρα

Επί 3 μήνες ζούσαν στο σπίτι τους στα Τρίκαλα έχοντας την σορό του νεκρού πατέρα τους δυο κοριτσάκια 11 και 13 ετών. Δεν ήθελαν να τον αποχωριστούν ισχυρίστηκε η μητέρα τους όταν κάλεσε μετά από τρεις μήνες την αστυνομία.

Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι ανακάλυψαν ότι ο 75χρονος συζυγός της και πατέρας των δυο κοριτσιών ήταν νεκρός και σε προχωρημένη σήψη.

Αν και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα αίτια θανάτου του 75χρονου είναι παθολογικά, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τόσο τα ακριβή αίτια θανάτου του όσο και το πότε πέθανε, καθώς οι τρεις μήνες είναι κατά προσέγγιση.

Αναμένεται να οριστεί ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος ενώ άγνωστο είναι επί του παρόντος το αν θα επιτραπεί στην οικογένεια να μείνει μαζί ή τα παιδιά, που είναι και το πιο πιθανό, θα καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα που θα αναλάβει την φροντίδα τους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερώσει για την τραγική ιστορία από τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015.

Τι λέει η ανακοίνωσή του

Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.
“Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.
Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» 210-3306140, press@hamogelo.gr

 

πηγη:thetoc.gr