Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

EΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ “ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ ΚΕΔΕ Δ.ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ”

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε προχθες στην ΚΕΔΕ τον Πρόεδρο της ΝΔ και αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη «πράξη ισχυρού πολιτικού συμβολισμού που αποδεικνύει τους δυνατούς δεσμούς του Προέδρου της ΝΔ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση» και πρόσθεσε ότι «η ΚΕΔΕ θέλει και μπορεί να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση της χώρας προκειμένου να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο», επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δέχεται οργανωμένη επίθεση, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός ότι, όπως ανέφερε, η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις ερήμην της και χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και τις τοπικές κοινωνίες.

Ειδικότερα ανέφερε πως σε ότι αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, απαιτείται εθνικός σχεδιασμός και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν διαβουλεύτηκε με τους Δήμους, οι οποίοι έχουν σήμερα το κύριο βάρος της καθημερινής διαχείρισης, ενώ είναι αποκλεισμένοι από τους ευρωπαϊκούς πόρους που διατίθενται για τη διαχείριση του προβλήματος.