Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι Ιταλοί κατεβάζουν τις σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα κτίρια τους [vid & pics]

Οργή επικρατεί στη γειτονική χώρα στην οποία ο Covid 19 θερίζει ανθρώπινες ζωές για την έλλειψη αλληλεγγύης εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στο μέλος της που έχει χτυπηθεί περισσότερο από την πανδημία.

Κορονοϊός Ιταλία: Μάλιστα, πολλοί Ιταλοί αξιωματούχοι έχουν προχωρήσει σε μια ενέργεια για την οποία η ιταλική κυβέρνηση δεν έχει πάρει επίσημα θέση, αν και φαίνεται να την επικροτεί. Έχουν κατεβάσει την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντικαθιστώντας την με την ιταλική, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ακραίες πράξεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με αγανακτισμένους Ιταλούς να καίνε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως ένδειξη αγανάκτησης.

ISCResearch@ISCResearch
 
 

BIG – The Vice-President of Italien Parliament lifted the flag and replaced it with Italian flag!

 

Ενσωματωμένο βίντεο

 
133 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σε άλλη περίπτωση, οι αξιωματούχοι κατέβασαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη θέση της τοποθέτησαν τη σημαία της Κίνας αλλά και της Ρωσίας , σε κάποιες περιπτώσεις, μιας και ήταν οι χώρες που προσέφεραν ιατρική βοήθεια στην γειτονική Ιταλία.

 

Την αρχή έκανε ο δήμαρχος της Βερόνας, Φλάβιο Τόζι στέλεχος της Λέγκα του Σαλβίνι, που έδωσε εντολή να κατέβουν όλες οι σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από κτήρια στην πόλη. Στη συνέχεια ακολούθησε ο ένας μετά τον άλλον οι δήμαρχοι στην Ιταλία, κυρίως των πόλεων της Λομβαρδίας και του Βένετο.

Οι Ιταλοί είναι αγανακτισμένοι και δίκαια από την άκαμπτη στάση της Γερμανίας η οποία έχει πει «όχι» στην έκδοση ευρωομολόγου για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών από τον κορονοϊό, ενώ η κίνηση των Βρυξελλών να απαγορεύσουν την πτήση ρωσικού μεταφορικού αεροσκάφους με βοήθεια για τον κορονοϊό από τον πολωνικό εναέριο χώρο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ISCResearch@ISCResearch
 

BIG – The Vice-President of Italien Parliament lifted the flag and replaced it with Italian flag!

 

Ενσωματωμένο βίντεο

ISCResearch@ISCResearch
 

Italians are taking down flags across the country and destroying them following yet another failure by the unelected bureaucrats in Brussels during the outbreak.

 

Ενσωματωμένο βίντεο

 
55 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Εξωτερικών της ΙταλίαςΛουίτζι ντι Μάιο όταν έφτασε στη χώρα η πρώτη βοήθεια από την Κίνα, απευθνόμενος στον ιταλικό λαό μέσω facebook είχε πει:

«Ήθελα να σας δείξω την πρώτη βοήθεια που έφτασε: Από την Κίνα», είχε πει ο di Maio δείχνοντας ένα βίντεο από ένα φορητό υπολογιστή που είχε μπροστά του και στο οποίο φαίνονταν άτομα με μάσκες να κατεβαίνουν τις σκάλες ενός αεροπλάνου. «Είναι ειδικό ιατρικό προσωπικό το οποίο αντιμετώπισε τον κορωνοϊό στην Κίνα και τώρα φτάνει στην Ρώμη», σημείωσε με έμφαση ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών για να τονίσει: «Αυτή είναι βοήθεια. Αυτή είναι αλληλεγγύη».

Vinnie Sullivan ??@greatwhitevin
 
 

Flag Burnt On Italian Streets we are with you ??

 

Ενσωματωμένο βίντεο