Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2ο Rally Sprint Βελβεντού Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…

ΕΡΧΕΤΑΙ 17-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) για άλλη μια χρονιά υπόσχεται στους θεατές και στους αγωνιζόμενους

έναν ξεχωριστό αγώνα.

Η φετινή καινούργια τεχνική και γρήγορη ειδική μήκους 16 km θα προσφέρει στους αγωνιζόμενους μια ωραία εμπειρία και θέαμα στους θεατές.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος στην πλατεία του Βελβεντού, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να θαυμάσουν τα αγωνιστικά από κοντά, αλλά και το ίδιο βράδυ στην πανηγυρική εκκίνηση στις 21:00.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:00 θα βρεθούν τα αγωνιστικά στην καινούργια ειδική Μικροβάλτου-Λιβαδερού, όπου θα ξεκινήσει η μάχη με τα χρονόμετρα.

Μετά και το δεύτερο σκέλος θα τερματίσουν στο Βελβεντό, στο κέντρο “Μετόχι”, όπου θα γίνει το γεύμα και οι απονομές.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ: 2ο RALLY sprint ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ: 1.ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ(ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ) 2.ΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ‘ΜΕΤΟΧΙ’ στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ 3.ΠΡΙΜ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ(50ευρω) 4.ΒΕΝΖΙΝΗ (30ευρω)