Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

1ο Drift & AutoGP Κοζάνης

Για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία, διοργανώνεται το 1ο Drift & AutoGP Κοζάνης στις 10-11 Μαΐου 2014 από τον Σ.Μ.Α. Κοζάνης. Ο χώρος που θα διεξαχθεί είναι ο Δημοτικός χώρος στάθμευσης (πάρκινγκ) μεγάλων οχημάτων στην περιοχή του Κασλά Κοζάνης.  Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι μόνο 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 θα είναι δωρεάν.

 

To Driftactivities.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του αγώνα και θα είναι εκεί για να στηρίξει αυτήν την νέα προσπάθεια.

Επίσης, θα σχεδιαστεί μια γρήγορη αλλά και τεχνική διαδρομή με αρκετό φάρδος που θα φιλοξενήσει τα περάσματα για τον αγώνα Drift που έχει φιλικό χαρακτήρα. Βασικός κριτής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Σαράφης. Το παρών θα δώσουν συμμετοχές που θα δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους ενόψει της έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift.

Στην ίδια διαδρομή επίσης θα γίνει επίδειξη-DriftShow από τα αυτοκίνητα χωρίς κλωβό ασφαλείας (roll-cage).Η διαδρομή θα κυκλώσει για το χρονομετρημένο AutoGP όπου μετράει ο χρόνος 3 γύρων και έχει δύο σκέλη, όπου ο αθλητής κρατάει τον καλύτερο χρόνο. Εδώ υπάρχουν 4 κατηγορίες ανάλογα με τα κυβικά και ξεχωριστά τα τετρακίνητα ενώ απαγορεύεται η χρήση σλικ ελαστικών.

Πρόγραμμα Αγώνα : Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο και δοκιμαστικά περάσματα ολόκληρο το πρωί του Σαββάτου για όλους τους αθλητές. Το πρώτο σκέλος του AutoGP θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει η επίδειξη DriftShow που θα κλείσει την πρώτη ημέρα.

Το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει με ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα περάσματα του αγώνα Drift. Θα ακολουθήσει το δεύτερο σκέλος AutoGP το απόγευμα της Κυριακής. Και το μεγαλύτερο θέαμα θα ξεκινήσει αργότερα με τα διπλά περάσματα  πόρτα με πόρτα (Tsuiso Battles) για την ανάδειξη του νικητή στο Drift.

 

To Promo video του αγώνα από το Driftactivities.gr :

 

{youtube}4kLxjR76-Kc|600|380{/youtube}

 

‘Οσον αφορά το κοινό : Εντός του χώρου θα στηθούν περίπτερα εταιριών και οργανωμένη σίτιση για το κοινό. Ολόκληρος ο χώρος θεατών, εστίασης και τα pits είναι σε άσφαλτο.

Όσον αφορά τους οδηγούς : Ο Σ.Μ.Α.Κ. με τη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα θα δώσει τις εξής παροχές στους συμμετέχοντες:

• Φιλοξενία ενός δωματίου σε αθλητές ερχόμενοι από απόσταση άνω των 100χλμ.
• Γεύμα στους αθλητές.
• Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση.
Για τις κρατήσεις των δωματίων θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα ανάλογα με τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής, ενώ γίνεται προσπάθεια για εξασφάλιση επιπλέον παροχών.

Τέλος, να σημειώσουμε τις ευχαριστίες του Σ.Μ.Α.Κ στον δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε
στo τηλέφωνο/fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ κάθε Πέμπτη 20:30μμ – 23:30μμ ), στα κινητά 6948075647 (Λίτσιος Δημήτριος, Πρόεδρος ΣΜΑΚ), 6934610730 (Φασνάκης Δημήτριος) στο email smak@otenet.gr και στο Internet http://www.smakracing.gr

 

 

driftactivities.gr