Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού διοργανώνει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 την 4η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βελβεντού

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 την 4η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. Η Δεξιοτεχνία ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ θα αποτελέσει τον 4ο γύρο Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και θα διεξαχθεί στον χώρο του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού, σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που εχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το πρωί της Κυριακής 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 στις 10:00.

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος. Η συμμετοχή, γίνεται δεκτή μόνο εφόσον έχει παράλληλα κατατεθεί το παράβολο στον λογαριασμό που ορίζεται από τον Σ.Μ.Α.Β. Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 50€.
•Για τους εκτός Νομού συμμετέχοντες, ο σύλλογος έχει φροντίσει για την διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής για το βράδυ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021.
•Για όσους θα συμμετέχουν για 1η φορά σε αγώνα δεξιοτεχνίας θα έχουν έκπτωση 20%.

Ραντεβού λοιπόν στις 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00 στον χώρο των εγκαταστάσεων του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 6983065462 ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ & 2464032166