Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το κλασικό αυτοκίνητο στα Γρεβενά (video)

Η αγάπη κάποιων για την αυτοκίνηση μας γυρίζει πίσω στο χρόνο . Μισός αιώνας 1940 – 1982 χαρακτηρίζει την πορεία εξέλιξης του αυτοκινήτου από τις 50 συμμετοχές του rally που διοργάνωσε η ΛΕΚΑΜ από την Κοζάνη έως τη Βασιλίτσα Γρεβενών.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε στάση στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών το 9ο ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ – ΛΙΜΝΩΝ της ΛΕΚΑΜ…

(Λέσχη Κλασικού Αυτοκίνητου Μακεδονίας) παρότι δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα, για να τιμήσει το Δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη για τη βοήθεια που προσέφερε στη Λέσχη όταν ήταν Νομάρχης, σύμφωνα με τη δήλωση του Προέδρου.  Η εκκίνηση έγινε από την πόλη της Κοζάνης, το πρωί της ίδιας ημέρας, διά μέσω της  παλιάς οδού Κοζάνης –Γρεβενών αφού πρώτα δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Μηλιάς.

Οι πιο χαρακτηριστικές παρουσίες είναι η Hillman του 1950, Lancia Fulvia, Alfa Romeo,Spider Veloce. Άξιο αναφοράς είναι και οι δυο γρεβενιώτικες  παρουσίες, ο Χρήστος Κουκούλας με τη Δήμητρα Κουκούλα και την Ford Taunus, και του Kώστα Φάρου με Volvo Amazon του 1965.

Τιμούν την περιοχή μας για μια ακόμη φορά, τόνισε ο κ. Κουπτσίδης,  δηλώνοντας ότι θα συνδιοργανωθεί αγώνας στο επόμενο διάστημα προκειμένου να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες και άλλες περιοχές του Δήμου όπως τη Βάλια Κάλντα  και τον Όρλιακα.

 

{youtube}Xyc83hmnglk|560|350{/youtube}