Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εσωκομματικός πόλεμος στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Υπέβαλε παραίτηση ο γραμματέας της Ν.Ε. Κοζάνης Γιώργος Χιωτίδης- «Ανακωχή» μέχρι τις εκλογές!!!

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να πυροδοτήσει η προ μερικών ημερών απόφαση του νυν συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του κόμματος και κορυφαίου στελέχους του Γιώργου Χιωτίδη να ….

υποβάλει την παραίτησή του!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kozanimedia, βασική αιτία της ξαφνικής αυτής απόφασης ήταν εσωκομματικά προβλήματα και ειδικά η εν γένει «δραστηριότητα» του επίσης κορυφαίου στελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Μητλιάγκα σε σχέση με την προεκλογική κίνηση και τις αποφάσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη του κόμματος Θέμη Μουμουλίδη!

Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της υποβολής παραίτησης, τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Γιώργο Χιωτίδη, ο οποίος τελικά δείχνει να μην εμμένει στην απόφασή του στην παρούσα φάση, λόγω της προεκλογικής μάχης των τριπλών εκλογών.

Η εύθραυστη αυτή «ανακωχή» στον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα διατηρηθεί, λογικά,μέχρι και τις 25 Μαϊου, οποτε και θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια. Και, φυσικά, και για το εάν ο Γιώργος Χιωτίδης, o οποίος θεωρείται ως ένα από τα πλέον ικανά και μετριοπαθή στελέχη του κόμματος, θα εμμείνει ή όχι στη στάση του…

 

http://kozanimedia.gr/?p=181486

από τον/την Παναγιώτης

Δείτε ακόμα