Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

συμπλευση

Euromedica

euromedica ygeia

vandal

Δήλωση του Δημάρχου Γρεβενών, Κυριάκου Ταταρίδη, για τη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικών μετασκευών που απαιτούνται για τη σύνδεση οικιών των Γρεβενών με το δίκτυο φυσικού αερίου.

 

«Με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων και την αναπόφευκτη κατάρρευση της οικονομίας της Δυτικής Μακεδονίας, ελπίζαμε σε μια ισχυρή επαναδόμηση του οικονομικού της μοντέλου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο ρόλος μου ως Δημάρχου και πολιτικού προσώπου δεν περιορίζεται σε έναν διαχειριστικό χαρακτήρα, αλλά εκφράζεται μέσα από μια μαχητική παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων για τη νέα αναπτυξιακή πολιτική που υιοθετεί η κυβέρνηση.

Όταν στην Κοζάνη επενδύονται 80 εκ. ευρώ για τη συνέχιση της τηλεθέρμανσης και στη Φλώρινα η σύνδεση με το φυσικό αέριο επιδοτείται στο 100%, τα Γρεβενά δεν μπορούν να αποτελούν το «αποπαίδι» της οικογένειας.

Η συνεργασία μας με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Αμανατίδη, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα για το ήθος και την εργασιομανή παρουσία του στο τιμόνι της Περιφέρειας, είναι υποδειγματική.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μου αναφέρθηκα στο ενδιαφέρον του κ. Περιφερειάρχη για την επιδότηση των νοικοκυριών των Γρεβενών και της Καστοριάς για την εγκατάσταση λεβήτων φυσικού αερίου. προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη στο πλέον καίριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αυτό της κάλυψης του αυξημένου κόστους θέρμανσης.

Ο κ. Αμανατίδης δεν διέψευσε το ενδεχόμενο, αφήνοντας ανοικτό το θέμα για οριστικές αποφάσεις, μετά από την προφανή αντίδραση που δέχθηκε από τον κυβερνητικό χώρο σχετικά με το ποιος θα πιστωθεί τα εύσημα αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει την τελική αναφορά. Με ενδιαφέρει τα νοικοκυριά του τόπου μας να επιδοτηθούν για την κάλυψη του κόστους των εσωτερικών μετασκευών που απαιτούνται για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου,  ένα κόστος που διαφορετικά αδυνατούν να καλύψουν.

Αναμένωμε αγωνία τις τελικές ανακοινώσεις και θα χειροκροτήσω τον κυβερνητικό παράγοντα για την επισημοποίηση της συγκεκριμένης πολιτικής»..

Με εκτίμηση και τιμή,
Κυριάκος Ταταρίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

 

Δείτε ακόμα