Συλληπητήρια 1ου Γυμνασίου
Συλληπητήρια
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου εκφράζουμε τη βαθιά και ειλικρινή μας οδύνη για την απώλεια της εκλεκτής και αγαπημένης μας συναδέλφου Ανδρουλάκη Αναστασίας (Σάσας), που τόσογρήγορα και άδικα έφυγε από κοντά μας.
Η Ανδρουλάκη Σάσα υπηρέτησε με αφοσίωση, ήθος και συναδελφικότητα το σχολείο μας, προσφέροντας ανεκτίμητο έργο στους μαθητές/τριές της καθώς και στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Η παρουσία της η παιδαγωγική της προσέγγιση και αγάπη της για τη διδασκαλία άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα σε όλους και όλες που είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί της.
Με αγάπη και σεβασμό θα κρατήσουμε στη μνήμη μας όσες όμορφες στιγμές μοιραστήκαμε μαζί της.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της και ευχόμαστε δύναμη και παρηγοριά αυτές τις δύσκολες ώρες.
Είθε η ψυχή της να αναπαυθεί εν ειρήνη.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών


