vandal

συμπλευση

Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δράσεις αλληλεγγύης σε σε Γρεβενά, Βέροια και Μόναχο

Οι Παρχαρομάνες του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου ανακοίνωσαν ότι από το ταμείο τους θα ενισχύσουν οικονομικά και την φετινή 11η δράση αλληλεγγύης συλλόγων και φορέων Μονάχου 2025 (όλα τα έσοδα θα δοθούν σε 3 ιδρύματα για παιδιά σε Γρεβενά, Βέροια και Μόναχο) .
Οι Παρχαρομάνες είναι μόνιμα υποστηρικτές της δράσης αλληλεγγύης και είναι γνωστές εδώ και πολλά χρόνια για την κοινωνική τους δράση και για την ευαισθησία τους σε δράσεις αλληλεγγύης σε Μόναχο και Ελλάδα.
Αλλά δεν μένουν μόνο στην οικονομική υποστήριξη. Όπως κάθε κάθε χρόνο θα μπορούμε να γευτούμε τη ζεστασιά της ποντιακής φιλοξενίας και να δούμε από κοντά τις γαστρονομικές ικανότητες των Παρχαρομάνων! Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση αλληλεγγύης, ο Σύλλογος Ποντίων (μαζί με άλλους 15 φορείς) θα προσφέρει παραδοσιακά, πεντανόστιμα ποντιακά εδέσματα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τις Παρχαρομάνες για την αδιάκοπη προσφορά τους!