ΤΟ ΜΠΡΙΤΖ ΜΑΘΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ – ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ
Το μπριτζ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι, αναγνωρισμένο άθλημα από τη ΓΓΑ, ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες από 10 εως 100++
Με πολλά οφέλη και για τα παιδιά, για τα οποία υπάρχει ειδική μέθοδος, ξεχωριστή προπόνηση, ξεχωριστοί αγώνες και πρωταθλήματα στην Ελλάδα από την ΕΟΜ και στο εξωτερικό.
Στα πανελλήνια πρωταθλήματα under 16 και under 21-26 οι τρεις πρώτοι κερδίζουν μόρια για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια όπως και στα άλλα αναγνωρισμένα Αθλήματα.
Το μπριτζ είναι διασκεδαστικό, γεμάτο εκπλήξεις και ποτέ βαρετό. Δεν είναι μόνο να παίζεις καλά, αλλά να κατανοείς καλά τον άλλον!
Το μπριτζ θεωρείται άθλημα του μυαλού που ψυχαγωγεί και παράλληλα, κρατάει σε εγρήγορση τις δεξιότητες της στρατηγικής της Ποιο είναι όμως το ενδιαφέρον αυτού του παιχνιδιού σε σχέση με άλλα; Το μπριτζ είναι διασκεδαστικό, γεμάτο εκπλήξεις και ποτέ βαρετό. Δεν είναι μόνο να παίζεις καλά, αλλά να κατανοείς καλά τον άλλον!
Το μπριτζ θεωρείται άθλημα του μυαλού που ψυχαγωγεί και παράλληλα, κρατάει σε εγρήγορση τις δεξιότητες της στρατηγικής της συνεργατικότητας και της εξάσκησης της μνήμης.
Στα Γρεβενά μαθήματα για ενήλικες γίνονται κάθε Τετάρτη στο 1ο ΓΕΛ Γρεβενών και ώρα 5:00μμ με την συνδρομή του «Αγωνιστικού ομίλου Μπριτζ Ιωαννίνων»
Περισσότερες πληροφορίες
Ευαγγελόπουλος Χαράλαμπος τηλ 6936749124
Περισσότερα για το άθλημα στο σύνδεσμο
https://hellasbridge.org/


