Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Γρεβενά: Επίσκεψη του Διοικητή του Ο.Γ.Α. Ξενοφών Βεργίνη (video)

Τα Γρεβενά επισκέφθηκε, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή Τιμολέων Κοψαχείλη, ο Διοικητής του Ο.Γ.Α. Ξενοφών Βεργίτης, το απόγευμα της Δευτέρας συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού. Ο κ. Βεργίτης και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή τα εγκαίνια του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ στην Κοζάνη….

 

Τον Διοικητή του Ο.Γ.Α. και τα στελέχη του Οργανισμού καλωσόρισαν ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των αγροτών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  του δήμου Γρεβενών όπου τα στελέχη του Οργανισμού  απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

 

{youtube}LN279botEXQ|600|380{/youtube}

 

Ο κ. Βεργίνης τονίζοντας τη σπουδαιότητα του υποκαταστήματος στην Κοζάνη δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση του εκσυγχρονισμού των δομών του Οργανισμού, αναφέροντας ως παραδείγματα την λειτουργία του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και την μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης των υποθέσεων που αφορούν τον ΟΓΑ.

Τόνισε την σημαντικότητα της προσπάθειας που γίνεται για να παίρνουν οι αγρότες αριθμό Μητρώου σε 2 ημέρες. Αναφέρθηκε στην καταγραφή των έμμεσων μελών των  ασφαλισμένων καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « Υπάρχει τεράστια σπατάλη του δημοσίου χρήματος από την μη καταγραφή των έμμεσων μελών. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει την καταγραφή. Θέλουμε να έχουν ασφάλιση οι πραγματικά ασφαλισμένοι και τα έμμεσα μέλη». Ο κ. Βεργίνης αναφερόμενος στις συντάξεις των αγροτών τόνισε: «Προσπαθούμε για την άμεση καταβολή των συντάξεων, είναι κρίμα να περιμένουν το αυτονόητο οι άνθρωποι αυτοί ενώ περιμένουν να πάρουν σύνταξη γήρατος και εργάζονται από παιδιά».

 

Τα υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού που συνόδευαν τον κ. Βεργίνη είναι:

Γιάννης Ζαχαρής: διευθυντής υπηρεσίας Διοικητικού του ΟΓΑ

Βασίλης Κωνσταντακόπουλος: αναπληρωτής διευθυντής Διοικητικής υποστήριξης.

Ελένη Τζουτζούκου: Δ/ντρια Κύριας Ασφάλισης Αγροτών

Σπύρος Τουρής: Δ/ντης οικογενειακών επιδομάτων