Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

EUROBANK EGG: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης νέων επιχειρήσεων

Mε στόχο τη στήριξη της Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου στην Ελλάδα, η Eurobankσε συνεργασία με το Coralliaσυνεχίζουν δυναμικά για 3η χρονιά να προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέες και νέους να υλοποιήσουν τα καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδιά τους.

 

 

Το egg, ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη στήριξη της Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας που δημιούργησε η Eurobank σε συνεργασία με το Coralliaτου ερευνητικού κέντρου Αθηνά,ανακοινώνει την έναρξη του 3ου κύκλου του.

 

 

Νέοι και νέες 18-40 ετών, που έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και το πάθος να την μετατρέψουν σε επιτυχημένη επιχείρηση, έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή στο πιο αναγνωρισμένο Πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 στις 15:00.

 

 

Οι ομάδες που θα επιλεγούν μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία θα έχουν στη διάθεσή τους, για ένα χρόνο, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης(incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας(co-working) που  περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία.

 

Παράλληλα, επιδιώκοντας την αποτελεσματικότερη διασύνδεση της Έρευνας με την Επιχειρηματικότητα, το Πρόγραμμα eggαπευθύνει πρόσκληση σε όλους τους  διακριθέντες του  Διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» να υποβάλουν –εφόσον ενδιαφέρονται και πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις ένταξης στο egg–   το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

 

 

Επιπλέον, η Eurobank, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωσή της στη στήριξη της Nεανικής KαινοτόμουEπιχειρηματικότητας,  ανακοίνωσε το νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Νεοφυών Επιχειρήσεων, που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων-απόφοιτων ομάδων του egg.

 

 

Το νέο αυτό Πρόγραμμα Χρηματοδότησης εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Δεσμεύσεις 2015» για την ενίσχυση της Kαινοτόμου Επιχειρηματικότητας και αποτελεί για την Τράπεζα το πρώτο χρηματοδοτικό βήμα  στο χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων.

 

 

Στoπλαίσιο του νέου Προγράμματος Χρηματοδότησης η Τράπεζα προσφέρει, σε επίλεκτες επιχειρήσεις-απόφοιτες ομάδες του egg, χρηματοδότηση για Κεφάλαιο Κίνησης και Επενδύσεις σε Πάγια και Εξοπλισμό, με 3 μοναδικά πλεονεκτήματα:

 

-Ειδικούς ευνοϊκούς όρους

-Απλούστατες διαδικασίες και

Εξειδικευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης για ενημέρωση, υποστήριξη και κάλυψη των χρηματοδοτικών τους αναγκών (Τραπεζική Μικρών Επιχειρήσεων, Ηλία Ηλιού 51, Νέος Κόσμος, τηλ. 210-9097712, Υπεύθυνος: κ. Μ. Βουγιούκας).

 

«Αφουγκραζόμαστε τη φωνή της νεανικής επιχειρηματικότητας» τόνισε ο Ανώτατος Γενικός ΔιευθυντήςGroupCOO& Διεθνών Δραστηριοτήτων της Eurobank κ. Σταύρος Ιωάννου στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της προκήρυξης του 3ου κύκλου και πρόσθεσε ότι «ηΕurobank  αναγνώρισε από πολύ νωρίς την ανάγκη  για την ανάπτυξη της Νεανικής Kαινοτόμου Επιχειρηματικότητας, τη συμβολή που αναμένεται να έχει στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας και κατ’ επέκταση στη δραστική μείωση της ανεργίας και τη συγκράτηση της φυγής ενός σημαντικού κομματιού του ενεργού πληθυσμού στο εξωτερικό». Τέλος, ο κ. Ιωάννου επεσήμανε ότι «η Eurobankθα συνεχίσει – όπως έκανε με επιτυχία αυτά τα δύσκολα χρόνια  – να υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το πρόγραμμα egg – entergrowgo, θα κινείται με ανησυχία για να το βελτιώνει όπου κρίνεται απαραίτητο και θα συνεισφέρει με τεχνογνωσία και ενθάρρυνση όπου χρειαστεί».

 

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Corallia,καθηγητής Βασίλειος Μακιός, τόνισε ότι «Το Corallia κλείνει φέτος 10 χρόνια διαδρομής μέσα στα οποία αναδεικνύει και στηρίζει με συνέπεια καινοτόμες προσπάθειες με στόχο να διαμορφώσει μια κρίσιμη μάζα “θετικής ενέργειας” για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Τις αρχές του συν-ανταγωνισμού και της καινοτομίας που διαπνέουν τις δράσεις μας, τις διαθέτουμε με χαρά στις «εκκολαπτόμενες» επιχειρήσεις του egg, έχοντας τη συνεχή στήριξη ενός ιδανικού εταίρου όπως είναι η Eurobank.».

Tην Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στoκτήριο του egg, Λ. Συγγρού 190, Open Day (18:00-20:00), προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους και να τύχουν προσωπικής ενημέρωσης.

 

Πληροφορίες, όροι συμμετοχής και φόρμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: www.theegg.gr.

 

17811YUHJ

Πάνος Θεοδώρου Επικεφαλής Τομέα Εμπορικής Ανάπτυξης Εργασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων Eurobank, Σταύρος Ιωάννου Ανώτατος Γενικός Διευθυντής Group COO & Διεθνών Δραστηριοτήτων της Eurobank, Βασίλειος Μακιός Γενικός Διευθυντής Corallia, Jorge Sanchez Director, Strategy & Cluster Development – Corallia, Νίκος Βογιατζής Chief Development & Operations Officer – Corallia, Γιώργος Βραχνής Project Manager προγράμματος Egg

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ:

 

-Την παρουσίαση του κ. Πάνου Θεοδώρου, Επικεφαλής Τομέα Εμπορικής Ανάπτυξης Εργασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank

 

-Την παρουσίαση του κΝίκου Βογιατζή Chief Development & Operations Officer – Corallia

 

 
 

 

Δείτε ακόμα

Η σειρήνα