Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

“Γιαγκούλεια 2014” με ελεύθερη είσοδο στο Νησί Γρεβενών – 1,2,και 3 Αυγούστου (VIDEO}

Εάν θέλετε να δείτε τον αποσπερίτη να σβήνει μέσα στο ποτάμι και να φεγγίζει τα ερασιτεχνικά αγκίστρια από τους συμποσιούντες φυσιολάτρες του Αλιάκμονα, ελάτε με ελεύθερη είσοδο στις 1,2,και 3 Αυγούστου στον παραποτάμιο χώρο στο Νησί Γρεβενών όπου διοργανώνονται τα ΄Γιαγκούλεια’.

Οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν, …

να παίξουν  με τα παιχνίδια που υπάρχουν στο χώρο ( τοξοβολία, beach volley , fly fox , πέρασμα του ποταμού με σχεδία, πισίνα αλλά και ψάρεμα-πεζοπορία).

 

 

{youtube}ib9wmeSEv6U|600|380{/youtube}

Το απόγευμα του Σαββάτου (6:00-8:00) εθελόντριες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νησίου θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους Ποντιακά εδέσματα και αριάνι.

Τα ‘Γιαγκούλεια’ είναι μια πρωτότυπη πολιτιστική εκδήλωση με στόχο την φυγή του ανθρώπου από τα συνηθισμένα. 
Είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Χασπερίδη που με το παρώνυμο ‘Γιαγκούλας’ ήταν ο άνθρωπος που έδινε διέξοδο στην ανιαρή καθημερινότητα και μας οδηγούσε στις πιο όμορφες αποδράσεις. 
Διοργανώνεται κάθε  μακριά από το σύγχρονο κοσμοπολιτισμό με την γοητεία του απέριττου, του λιτού και της φυσικής διαβίωσης. 
Ελάτε στη μεγάλη μας παρέα για να σας μείνει το κάθε δευτερόλεπτο αλησμόνητο!!! Με μουσικές χαμηλόφωνες, με εξιστορήσεις δίπλα στις φωτιές και με την προσδοκία ότι το αγκίστρι σας θα πιάσει τον πιο μεγάλο γουλιανό.

 

Δείτε ακόμα