Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ BAZAΑR ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

Προσφορές Αγάπης που προαναγγέλλουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου  θα κοσμούν το Πασχαλιάτικο B a z a a r  της  ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’  που θα πραγματοποιηθεί στις 13   Απριλίου 2014 , Κυριακή  των Βαίων , στην Πλατεία Αιμιλιανού από τις 11 π.μ.  έως τις 2 μ.μ.

          Χειροτεχνίες  δουλεμένες με μεράκι, φαντασία και αγάπη από τους μαθητές του  Β’ Γυμνασίου Γρεβενών , που μάλλον καθιέρωσαν  το μάθημα της  Ελπίδας .

Πλουμιστές πολύ- χρωμες λαμπάδες  από τις κυρίες  Χαρούλα, Ρίτα, Βάσω, Σούλα, Λίτσα, Βαγγελιώ και Νίκη,   της Δημιουργικής Καλλιτεχνικής Συντροφιάς , που φιλοδοξεί να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες  τέχνες.  Αρωματικά  φυτά και πασχαλιάτικα  δώρα από την ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α ‘’ θα μας περιμένουν να τα τιμήσουμε με την προτίμηση μας για να στολίσουμε τις ΄Αγιες  Ημέρες του Πάσχα. 

       Είμαστε καλεσμένοι όλοι, μέλη φίλοι και πολίτες των Γρεβενών ,  για να ανταλλάξουμε ελάχιστα χρήματα με την ικανοποίηση της προσφοράς. Όλοι δικαιούμαστε να βιώσουμε την Ανάσταση του Κυρίου και περισσότερο από όλους,  όσοι βιώνουν , λόγω της κρίσης,   καθημερινά το μαρτύριο της.   

                                          

 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’       

 

 

ΣΤΗΝ  ΠΑΝΑΓΙΑ  ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ

 

        Στις 15 Απριλίου 2014, Μεγάλη Τρίτη,   τα    μέλη και οι φίλοι της ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’ θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθίας και το Τροπάριο της Κασσιανής. 

        Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι στην Ευαγγελία Μπόγκια  τηλέφωνα 6974314140 και  2462023290 και Τουριστικό Γραφείο ‘’ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ’’ στο 2462023334.  

        Τιμή συμμετοχής  10 euro

        Αναχώρηση ώρα 7 μ. μ. από την Πλατεία Ωρολογίου

 

                                               Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’Ε Λ ΠΙ Δ Α Σ’’          

 

   Τα έσοδα των εκδηλώσεων θα ενισχύσουν την’’ Εκδήλωση Αγάπης του Πάσχα’’.

Δείτε ακόμα