Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Χορευτικό και Κούλουμα του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης (VIDEO)

Γράφει ο Βασίλης Αποστόλου

 

Το χορευτικό του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική πλατεία (πλατεία Νίκης) της Κοζάνης με χορευτική παράσταση την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, ενώπιον πλήθους Γρεβενιωτών και φίλων του συλλόγου.

Ακολούθησε συνεστίαση του χορευτικού σε ταβέρνα της Κοζάνης η οποία συνοδεύτηκε με χορό και αποκριάτικα δρώμενα. ΒΙΝΤΕΟ: 172. ΑΠΟΚΡΙΑ 2014 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων πραγματοποίησε, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014, την υπαίθρια εκδήλωση ”ΚΟΥΛΟΥΜΑ” στο ξωκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους (2ο χιλιόμετρο Κοζάνης-Γρεβενών). Προσφέρθηκαν σαρακοστιανά εδέσματα μεταξύ των οποίων μανιταρόσουπα, προσφορά μανιταριών του καταστήματος Γρεβενών “ΜΑΝΙΤΑΡΟπροϊόντα” του Φώτη Παρασκευαΐδη τον οποίο και ευχαριστούμε. Ακόμη φασολάδα, ελιές, χαλβάς, τουρσί (πιπεριές), ταραμάς, λαγάνα, βιολογικό τσίπουρο, κρασί. Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, ο χορός που ακολούθησε με γρεβενιώτικα τραγούδια. Η ηχητική κάλυψη ήταν του συμπατριώτη μας Νίκου Λέτσιου τον οποίο και ευχαριστούμε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

 

{youtube}k1FUiNSbGd0|600|380{/youtube}

{youtube}OPRg8AyP0-w|600|380{/youtube}

Δείτε ακόμα