Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

εκδήλωση – συνέλευση της “ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ”

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΓρεβενιώτισα, Γρεβενιώτη

Εμείς δεν πρόκειται να σε «σώσουμε». Σωτήρες δεν υπάρχουν. Αν ψάχνεις για τέτοιους μπορείς να απευθυνθείς  σε αυτούς που σε «σώνουν» χρόνια τώρα, τις κυβερνήσεις, την ΕΕ και το ΔΝΤ, τις παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τους “ανεξάρτητους”  περιφερειάρχες σαν τον Δακή , που τον στηρίζουν η κυβέρνηση και οι εργολάβοι επιχειρηματίες.

 

Δεν πιστεύουμε ούτε στους «αριστερούς σωτήρες» σαν και αυτούς που σου τάζει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν – ερωτοτροπούσε με «συστημικούς παράγοντες» τύπου Καριπίδη –  που  σου λέει ότι θα φτιάξει φιλολαϊκή Περιφέρεια  , χωρίς να  να συγκρουσθεί με την ΕΕ και τις κοινοτικές οδηγίες, με το τοπικό, εθνικό ή και υπερεθνικό κεφάλαιο και το Περιφερειακό , τοπικό-οικονομικό κατεστημένο. Παραμύθια της Χαλιμάς δηλαδή…. Ούτε στο «κόμμα σωτήρα» πιστεύουμε, όπως σου λέει το ΚΚΕ, το οποίο μέχρι να γίνει ισχυρό, ο κόσμος της δουλειάς και η νεολαία θα έχει εξαϋλωθεί. Ζήσε Μάη μου δηλαδή……

 

   Εμείς σε καλούμε να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου.

 

Η στήριξη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ     ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που στηρίζεται από τις Δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ανένταχτους αγωνιστές, σημαίνει πως παίρνεις θέση για ένα μαζικό κίνημα  ανατροπής, διεκδίκησης και αλληλεγγύης στην πόλη σου την  Περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας και συνολικά. Ένα σύγχρονο κίνημα, που θα παλεύει για το   «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» της εποχή μας.

   Σε καλούμε να δυναμώσεις τη παρουσία των δυνάμεων της μαχόμενης, ανατρεπτικής και  επαναστατικής Αριστεράς στο Περιφερειακό  Συμβούλιο, ώστε  να αποκαλύπτονται και να καταγγέλλονται οι αντιλαϊκές μεθοδεύσεις, να προβάλλονται τα λαϊκά αιτήματα και οι διεκδικήσεις των κινημάτων.

Πάνω από   όλα όμωςγια να οργανωθούν οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ανεξάρτητα όργανα, με εκπροσώπους ανακλητούς και   υπόλογους σε δημόσιο έλεγχο μιας άλλης, πραγματικής αυτοδιοίκησης, στην προοπτική της εξουσίας και  δημοκρατίας των εργαζομένων. Με λαϊκές    συνελεύσεις στις γειτονιές, επιτροπές αγώνα και συντονιστικά, που θα αγωνίζονται για να επιβάλουν τις εργατικές και λαϊκές ανάγκες.

 

 Για μια μαχόμενη Τ. Αυτοδιοίκηση στην Πόλη και στην Περιφέρεια  που θα συμβάλλει αποφασιστικά στον παλλαϊκό αγώνα

 

 Για  την ΑΝΤΑΡΟΠΗ της νέας «Χούντας» Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου.

 Για να ξεπεράσουμε τις αυταπάτες της «αριστερής» διαχείρισης.

 Για ένα μαζικό ανατρεπτικό και αντιδιαχειριστικό κίνημα στη πόλη μας και την Περιφέρεια.

 Για ψωμί, δουλειά, ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία με τους εργαζόμενους στο τιμόνι.

 

Σε καλούμε στην εκδήλωση – συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Αιθ. του Εργατικού  Κέντρου Γρεβενών την Δευτέρα 7 -4 -2014 και ώρα 20:00 μ.μ.

Δείτε ακόμα