Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συνεδρίασε το Σ.Ο.Π.Π. της Π. Ε. Γρεβενών

Συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Γρεβενών με θέμα «Τον Σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για…

την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων περιόδου 2013-2014».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ανοίγοντας την συνεδρίαση, υπογράμμισε την οικονομική ετοιμότητα της Περιφερειακής Ενότητας ενώ τόνισε τη σημασία του συντονισμού που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των αρμόδιων φορέων στην αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων. Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που έχουν γίνει και αυτές που δρομολογούνται προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη των φαινομένων αλλά και η αντιμετώπισή τους αν χρειαστεί.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Θεόδωρος Καίσαρης, ο Υποδιοικητής 586 Μ/Π  Τ.Π. κ. Γεώργιος Μπίνας, ο Αστυνόμος Α΄ Α.Δ. Γρεβενών κ. Χρήστος Ζαμπούρας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Γρεβενών κ. Ιωάννης Νασίκας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δεσκάτης κ. Γεώργιος Παπαντώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Ψευτογκάς, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Πρόδρομος Ασλανίδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Γρεβενών κ. Γεώργιος Κουρέλλας, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι συλλόγων και περιβαλλοντικών και εθελοντικών οργανώσεων.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα