Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πρόστιμο 2,8 εκ € στην ΔΕΥΑΓ – Αξίζει τόση κοροϊδία; (video)

ΔΕΥΑΓ: Τεραστία τα πρόστιμα που υποβλήθηκαν από τη ΣΔΟΕ Δ. Μακεδονίας

 

Το ποσό των 2,8 εκ € καταλόγισε ως πρόστιμο η ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια της ΔΕΥΑΓ.

Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλεί η συγκεκριμένη κίνηση και ενώ οι πολίτες περιμένουν εδώ και καιρό τον καταλογισμό ευθυνών και την τιμωρία των …

υπευθύνων, καλούνται τώρα να επωμιστούν και την επιβάρυνση του προστίμου των 2,8 εκ €.

Και ενώ ακόμη η εισαγγελία δεν έχει καταλογίσει τις ποινικά κολάσιμες πράξεις των υπεύθυνων για την άλογη διαχείριση της ΔΕΥΑΓ, δεν έχει δηλ. συνταχθεί  ούτε ένα κατηγορητήριο και δεν έχει παραπεμφθεί κανείς από τους υπευθύνους, η ΣΔΟΕ σπεύδει να επιβάλει διοικητικά πρόστιμα την ώρα που για το πολυπόθητο πόρισμα το οποίο ήταν υποχρεωμένοι σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταθέσει στη εισαγγελία Γρεβενών χρονοτριβούσε και καθυστερούσε να το παραδώσει έτσι ώστε να έχουν περάσει ήδη τρία (3) χρόνια και ουδείς κατηγορούμενος για όλες αυτές τις παράνομες πράξεις που καλείται μια εξαγιασμένη επιχείρηση από την τωρινή διοίκηση της,   όπως η ΔΕΥΑΓ, μαζί και οι συμπολίτες μας καλούνται να καταβάλουν ποσά υπέρογκα, αστρονομικά, για  κακοδιαχειρίσεις και «πάθη» άλλων διοικήσεων .

Σύμφωνη και η δήλωση του Προέδρου της ΔΕΥΑΓ και Δήμαρχου Δ. Κουπτσίδη ο οποίος αναφέρει  «Είναι πραγματικά μεγάλο το ποσό για τα δεδομένα και για τον κύκλο εργασιών της εταιρίας, δεν ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα και σε κάθε περίπτωση θα διεκδικήσουμε το δίκιο αλλά και την πραγματική αλήθεια.  Θεωρούμε ότι είναι άδικο, πρώτα για τους πολίτες και μετά για την διοίκηση να ανακόπτεται η πορεία των πραγμάτων που οδηγεί στην ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου από διοικητικές πράξεις οι οποίες αντικατοπτρίζουν το μέγεθος της σπατάλης των προηγούμενων ετών. Θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της εταιρείας και των πολιτών, θα ζητήσουμε με εισαγγελική παραγγελία να παραλάβουμε τα στοιχεία ώστε να αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα για την πραγματική κατάσταση μιας και δεν είχαμε πρόσβαση καθώς είχαν περιέλθει στο ΣΔΟΕ πριν αναλάβουμε ως νέα διοίκηση. Θα κινηθούμε ενάντια σε αυτούς οι οποίοι δημιούργησαν αυτά τα ελλείμματα ώστε να καταλογιστούν τα πρόστιμα σε αυτούς που προξένησαν αυτή τη ζημιά. Δεν ευθύνονται σε τίποτα οι πολίτες των Γρεβενών και η Εταιρία».

 

Μήπως λοιπόν θα πρέπει και η πολιτεία να μεριμνήσει έτσι ώστε να υπάρχει μια συνάφεια μεταξύ των παράνομων πράξεων οι οποίες τιμωρούνται από το κοινό ποινικό δίκαιο, με τον καταλογισμό για αυτές από τις υπηρεσίες της διοίκησης, επιβάλλοντας τεράστια χρηματικά ποσά κινδυνεύοντας έτσι οι παράνομες αυτές πράξεις,  με παραγραφή και στο τέλος οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν μόνο για την παράνομη πράξη και όχι με την υποχρέωση της καταβολής του ποσού του οποίου επιβλήθηκε ως πρόστιμο.

 

{youtube}Cw1b8ozpOsE|560|350{/youtube}

 

{youtube}sk1fnHtjxYE|560|350{/youtube}

 

 

Δείτε ακόμα