Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ξεκινά η αποκατάσταση του δρόμου Αγία Παρασκευή – Βασιλίτσα

Υπεγράφη από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης «Στάμος Ιωάννης & Σια Ο.Ε.», κ. Ιωάννη Στάμο, παρουσία των Αντιδημάρχων κας Αικατερίνης Πέτρου και κ. κ. Βάϊου Κόραβου, Κων/νου Παλάσκα, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ …

ΑΞΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ». Η προθεσμία περαίωσης του έργου ανέρχεται στους 3 μήνες.

Για το παραπάνω έργο συντάχθηκε η αριθμ. 10/2013 μελέτη προϋπολογισμού 200.000,00€. Η δημοπράτηση πραγματοποιήθηκε στις 27/05/2013 με ανάδοχο την «Στάμος Ιωάννης & Σια Ο.Ε.» η οποία προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση ήτοι 66,00%. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται από πόρους της ΤΕΟ Α.Ε. 

Το έργο περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες: Ο δρόμος από τη διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής προς το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασίλισσας παρουσιάζει σε αρκετά σημεία λακκούβες, καθιζήσεις, καταπτώσεις. Με το παρόν έργο θα γίνουν επισκευές στα σημεία του δρόμου όπου υπάρχουν λακκούβες ,καθιζήσεις και φθορές στον ασφαλτοτάπητα, με ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση μεταβλητού πάχους και ασφαλτική στρώση βάσης συμπυκνωμένου πάχους 0,05 m. Επίσης θα γίνει συντήρηση της μεγάλης γέφυρας στα πεζοδρόμια της.