Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Παρουσία του βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη στο 4ο Προσυνέδριο της Ν.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

Στα πλαίσια του 4ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής το βουλευτή Χαλκιδικής κ. Ευθύμιο Καρανάσιο επισκέφθηκε τα Γρεβενά την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013. Τους υποδέχθηκε ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης και μαζί επισκέφτηκαν το Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Σέργιο, το…

Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Ράμμο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων της Π.Ε. Γρεβενών σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αχίλλειον».

Ακολούθως την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε το 4ο Προσυνέδριο της Ν.Δ. με κεντρικούς ομιλητές τους κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη – Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κ. Φίλιππο Ταυρή – Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδριακών Διαδικασιών και Γραμματέα Συνδικαλισμού και κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο – Πρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους Προέδρους της ΝΟ.Δ.Ε., τους βουλευτές και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κοψαχείλης αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Δυτική Μακεδονία και στην Ελλάδα, στις προσπάθειες της κυβέρνησης, στον αγώνα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και στην προσφορά της Φιλελεύθερης Παράταξης στη δημοκρατία και στη χώρα. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η πατρίδα μας δίνει ένα δύσκολο αγώνα για να σταθεί όρθια, να αλλάξει και να αναγεννηθεί για να μπορούμε όλοι, κυρίως όμως η νέα γενιά, να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της χώρας: «Η αξιοπιστία της Ελλάδας ανακτήθηκε  και βήμα – βήμα γίνονται οι μεγάλες αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται, για να προχωρήσουμε μπροστά ως μία ισότιμη με τους εταίρους μας ευρωπαϊκή χώρα». Περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε πριν τις τελευταίες Εθνικές Εκλογές λέγοντας: «Πρέπει να θυμόμαστε πόσο τραγικές ήταν οι συνθήκες για τη χώρα μας, πόσο πάλεψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς για να βάλει τάξη στα πράγματα, για να αποφύγουμε την πτώχευση και να διασφαλιστεί η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας. Θυμηθείτε όσα έλεγαν και έγραφαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι οίκοι αξιολόγησης, οι οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές αλλά και διάφοροι ευρωπαίοι αξιωματούχοι για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ». Κλείνοντας ο βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι: «πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε, εδώ από τη Δυτική Μακεδονία, το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για τον τόπο μας, για την Ελλάδα και να υπενθυμίσουμε στην αντιπολίτευση ότι όπως είμαστε ΕΔΩ, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, θα είμαστε και αύριο ΕΔΩ για να διασφαλίσουμε ότι οι θυσίες των ελλήνων, οι αγώνες της κυβέρνησης και οι μάχες του πρωθυπουργού και προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, δεν θα πάνε χαμένες. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει».

 

Γραφείο Τύπου

 

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Δείτε ακόμα