Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κίνδυνος υποβάθμισης του νοσοκομείου Γρεβενών (video)

Στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Γρεβενών αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Δασταμάνης Γιώργος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η μετακίνηση γιατρού παθολόγου πριν λίγο διάστημα που έχει σαν αποτέλεσμα να μένει …

η Παθολογική κλινική του νοσοκομείου χωρίς ειδικό γιατρό για 4 – 5 μέρες και η πρόσφατη μετακίνηση του παιδιάτρου που έχει σαν αποτέλεσμα να μένει η Παιδιατρική κλινική χωρίς εφημερεύοντα γιατρό για τουλάχιστον 10 ημέρες , έρχονται να προστεθούν στις κινήσεις υποβάθμισης του νοσοκομείου Γρεβενών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε σε μια ενδεχόμενη αξιολόγηση,  η οποία επίκειται,  να φανεί ότι στο νοσοκομείο δεν λειτουργεί κανένα τμήμα με αποτέλεσμα να το καταστήσουν σε one day clinic.

Ένα νοσοκομείο το οποίο διαθέτει ξενοδοχειακό εξοπλισμό που μπορεί να φιλοξενήσει ασθενείς και από τη γύρω περιοχή και τη στιγμή που γίνονται προσπάθειες να εξευρεθεί χώρος να εγκατασταθεί ο Αξονικός Τομογράφος που πρόσφατα εγκρίθηκε η αγορά του

Πρώτος ο greveniotis.gr είχε αναδείξει το πρόβλημα καθώς από καιρό υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά. Δεν υπάρχουν γάντια, υλικά για να γίνουν οι απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις , χαρτί υγείας στους θαλάμους.  Υπάρχουν κενά στη χειρουργική κλινική, μένει ακάλυπτο από εφημερία για 4 ημέρες  περίπου το ακτινολογικό εργαστήριο, το μικροβιολογικό, το αναισθησιολογικό.

Προβλήματα που αντί να αναδειχθούν και να επιλυθούν, κουκουλώνονται και προστίθενται και άλλα με τις μετακινήσεις των γιατρών

Ο εκπρόσωπος της γενικής συνέλευσης των γιατρών και Δ/ντής της Ακτινολογικής Κλινικής  Μιχάλης Πύρος κατήγγελλε τις αποσπάσεις των γιατρών οι οποίες γίνονται όπως χαρακτηριστικά είπε «με τη συναίνεση του διοικητή του νοσοκομείου» και τόνισε ότι  οι γιατροί και το σωματείο εργαζομένων θα  προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ζούμε λέτε και είμαστε σε κάποιο κινητό χειρουργείο ή σε κινητό νοσοκομείο».  

{youtube}bIGUx_zu5cI|560|350{/youtube}

Δείτε ακόμα