Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Λίστα συμμέτοχων και τα τελευταία νέα από το ελληνικό Enduro GP

Μετρώντας ώρες μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στην ολοκληρώσει των εργασιών για τον μεγάλο μας αγώνα . Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στα Γρεβενά έτοιμοι για ακόμα μια μάχη .

Η λίστα του παγκόσμιου έχει ολοκληρωθεί με 54 αναβάτες να είναι έτοιμοι να χαρίσουν υψηλού επιπέδου θέαμα . Αν και υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί οι κυριότεροι διεκδικητές στις τέσσερις κατηγορίες θα είναι παρόντες με τελευταία προσθήκη τον Γάλλο Mathias Bellino που αν και η αρχική ενημέρωση των έδινε απόντα στο ελληνικό και ουγγρικό gp επιστρέφοντας στην Πορτογαλία ο τραυματισμός του αντικαταστάτη του Antti Hellsten τον υποχρέωσε να γυρίσει πίσω στο πρωτάθλημα .Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ από τους μεγάλους αστέρες του χώρου Christophe NAMBOTIN,Nathan WATSON,Steve HOLCOMBE,Loïc LARRIEU,Alex SALVINI,Matthew PHILLIPS και Eero REMES αλλά και από την νεότερη σχόλη Danny και Jamie MCCANNEY,Giacomo REDONDI,Josep GARCIA,Mikael PERSSON ,Davide SORECA με όπλο τους τον ενθουσιασμό έχουν σαν σκοπό να ξεσηκώσουν το κοινό . Σημαιοφόρος των Ελλήνων και μονή ελληνική συμμετοχή στον αγώνα του παγκοσμίου ο Βασίλης Σιαφαρίκας με τους Γιάννη Παυλίδη , Αλέξη Ζώρα,Χρήστο Παπαθεοδώρου , Γιάννη Χασάπη , Λεωνίδα Λεοντιάδη, Χαράλαμπο Δημόπουλο , Χριστόφορο Μελετιάδη , Κωνσταντίνο Σαπαντζή , Χρήστο Κυρτσούδη και Χρήστο Κουρίδη να συμμετέχουν στην κατηγορία National έτοιμοι για μια μεγάλη πρόκληση.

 

gp2

gp3

gp4

gp5

Συγκινητική είναι η προσφορά των εθελοντών που σεβόμενοι το περιβάλλον και αναδεικνύοντας την σπάνια ομορφιά της περιοχής, εργάζονται πυρετωδώς, θέλοντας να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της διοργάνωσης του 5ου αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro GP που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στα Γρεβενά.
Είναι σίγουρο ότι η Extreme ειδική του Βενέτικου θα είναι το σημείο αναφοράς του φετινού πρωταθλήματος, χαρίζοντας μοναδικής ομορφιάς εικόνες. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ και του ΜΟΓ να διοργανώσουν κάτι περισσότερο από έναν αγώνα Enduro

Ευχαριστούμε τον φιλο Νίκο Σαββαίδη  και το επιτελείο του enduro-fighter.gr ,  για τη συνεργασία  τους

Δείτε ακόμα