Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πάλλης: Κοιτάζει ψηλά ο Πυρσός Γρεβενών

Για τη δυναμική εκκίνηση του Πυρσού Γρεβενών (πρώτος στο 2ο όμιλο μαζί με τη Λάρισα, με «3Χ3») μίλησε στη mikriliga.com ο πρόεδρος των πράσινων, Θανάσης Πάλλης. 

Παρότι πολύ νωρίς, μια από τις ευχάριστες νότες ως τώρα είναι η ομάδα των Γρεβενών, που «στήθηκε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, έχοντας πολλά προβλήματα να επιλύσει. Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Φιλιππιάδα έφερε…

την αποχώρηση του προπονητή, Ανδρέα Λέτσιου και την επιστροφή του Σωτήρη Μαυροδήμου, με τον Πυρσό πλέον να είναι σε πιο… ήρεμα νερά. Οι πράσινοι έκαναν το «3Χ3» στο πρωτάθλημα, ουσιαστικά με δυο τρίποντα εντός, με Καστοριά και Όλυμπο Κέρκυρας και μια νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, όντας πρωτοπόροι στο 2ο όμιλο μαζί με το ακλόνητο φαβορί, τη Λάρισα.

Τη διαφορά στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας κάνει ουσιαστικά ένας «κορμός» έμπειρων παικτών, όπως οι Δούμας, Κοσμίδης, Γκέτσιος, Μπόλος, Σκέντος, που όμως πλαισιώνονται από ταλαντούχους νεαρούς, όπως οι Κοτσαντίσογλου, Τζερεμές, Καραγκούνης, Χαραλαμπίδης και ο γκολκίπερ Αλεξίου.

Ο πρόεδρος των Γρεβενών, Θανάσης Πάλλης, με δηλώσεις του τονίζει: «Όλα βαίνουν καλώς. Ξεκινήσαμε με καλές προοπτικές στο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να μιλήσουμε ανοιχτά για στόχους, θα φανεί στη διάρκεια, ίσως μετά το ντέρμπι με τη Λάρισα, ίσως με το πέρας του πρώτου γύρου. Έχουμε καλή ψυχολογία, λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα και κοιτάμε τη βαθμολογία προς τα… πάνω. Με τέτοιο ξεκίνημα δε μιλάμε για σωτηρία. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θέλουμε να κερδίσουμε και τον Καμπανιακό, εκτός έδρας σε δυο Κυριακές, ενώ δεν θα δοθεί κάποιο φιλικό στη διακοπή. Τρώγοντας ανοίγει η… όρεξη!».

Διέψευσε τις φήμες φυγής

Την ίδια στιγμή, σενάρια ήθελαν τον Θανάση Πάλλη κοντά στην πόρτα της εξόδου από τα διοικητικά του Πυρσού, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

Δείτε ακόμα