Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Άνετη νίκη για τα κορίτσια του Κεραυνού

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ καθώς επικράτησε εύκολα του ΟΦ Τσοτυλίου με 52-38.

Τα κορίτσια του Κεραυνού δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού  και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Τσοτυλίου. Ότι λοιπόν δεν έγινε στην πρεμιέρα στην Άνω Κόμη, ήρθε στο πρώτο εντός έδρας…

παιχνίδι του Κεραυνού στα Γρεβενά. Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό μπάσκετ παρέσυραν τον αντίπαλο τους στον εκπληκτικό τους ρυθμό και κατάφεραν έτσι να φτάσουν στην εύκολη επικράτηση σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας για τη δύσκολη συνέχεια. Κι αν τα κορίτσια της Δήμητρας Βακουφτσή κατάφερναν να ελέγξουν περισσότερο τα αμυντικά τους ριμπάουντ η διαφορά θα ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερη. Η προπονήτρια του Κεραυνού ωστόσο είχε τη δυνατότητα  να δοκιμάσει αρκετές από τις αθλήτριες της και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη παρʼ όλʼ αυτά τα κορίτσια του Κεραυνού έδειξαν πως παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται ακόμα καλύτερες. Θετικό ήταν επίσης το γεγονός πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού και τα κορίτσια φρόντισαν να τους ικανοποιήσουν με το εξαιρετικό μπάσκετ που έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.  

Το τελικό αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα ανήκει πλέον στο παρελθόν και η ομάδα προετοιμάζεται ήδη για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί. 

 

-Γιάννης Ευαγγελόπουλος-