Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΄΄ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΣΙΟΣ ΄΄

Την Κυριακή το βράδυ 5-6-2022 έπεσε η αυλαία του 4ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ακαδημιών του ‘’Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών’’ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΣΙΟΣ, προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου και Ιδρυτή αυτής της ιστορικής ομάδας, το οποίο διεξήχθη στις 4 & 5 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, μετά από δύο έτη λόγω της πανδημίας που μαστίζει την ανθρωπότητα.
Για δύο μέρες η σάλα του γηπέδου υποδέχθηκε περισσότερα από 400 αγόρια και κορίτσια και οι κερκίδες γέμισαν από γονείς και φίλους οι οποίοι είχαν την τύχη να απολαύσουν τις δεξιότητες των νεαρών αθλητών σε παιχνίδια δίχως σκοπιμότητες.
Τα σωματεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη γιορτή του Μπάσκετ είναι: Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης ,Α.Σ. Ηρακλής Κοζάνης και Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
Η διοργάνωση υπήρξε επιτυχημένη από κάθε άποψη αφού στα πρόσωπα όλων έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και το χαμόγελο.
Η Διοίκηση του Φ.Ο. Πρωτέας εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλα τα σωματεία που έδωσαν ‘’το παρόν’’, τους αθλητές, τους γονείς , τους προπονητές και όλους τους εθελοντές.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους χορηγούς μας, που δείξανε με τον τρόπο τους την στήριξη στην ομάδα μας .Την ανταποδίδουμε με ένα μεγάλο «Ευχαριστώ».
Έτσι με αυτή την αθλητική γιορτή σε επίπεδο ακαδημιών, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη αθλητική χρονιά.
Ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβριο. Καλό καλοκαίρι στην μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Μπάσκετ!!