kon summer2021
naziri15521
gantiragas 1
kethea
darwin kataskeui eshop espa ellada
euromedica 15
16/06/2021
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, δίνει στη δημοσιότητα σχετικό πίνακα στον οποίο αποτυπώνεται ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων κατά Περιφερειακή Ενότητα. Ημέρα Π.Ε. Κοζάνης Π.Ε. Καστοριάς…

GREROOM

karfi211-6-2021

- Μπορεί μετά  από ένα εξάμηνο περιορισμών, τις τελευταίες εβδομάδες να βλεπουμε την επιστροφή  προς την κανονικότητα αλλά.. πρέπει  να τονίσουμε ότι η σημαντικότερη προϋπόθεση για επαναφορά της, είναι η υπευθυνότητα και η προσοχή

- Κίνηση ουσίας από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών που ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, διαθέτει μία τηλεφωνική γραμμή για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους. 

aggelies banner2

filipp 20  christina     

CLASS deer gif0000    lazogiannis ban

tsiouprou 12    verras vekal 1

Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2021 14:59

GreRoom 2021

karfi211-6-2021

- Μπορεί μετά  από ένα εξάμηνο περιορισμών, τις τελευταίες εβδομάδες να βλεπουμε την επιστροφή  προς την κανονικότητα αλλά.. πρέπει  να τονίσουμε ότι η σημαντικότερη προϋπόθεση για επαναφορά της, είναι η υπευθυνότητα και η προσοχή

- Κίνηση ουσίας από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών που ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, διαθέτει μία τηλεφωνική γραμμή για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους. 

27-5-2021

- Για όσους ονειρεύονται να είναι ρυθμιστές στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 πιστεύοντας ότι κανένας δεν θα πιάσει το όριο του 43% από τον πρώτο γύρο, να τους υπενθυμίσουμε ότι … πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσουν οι ίδιοι το όριο του 3% που απαιτείται για την εκλογή δημοτικών ή περιφερειακών συμβούλων.

- Στην Κόνιτσα δημιουργείται άμεσα Εθνικό Κέντρο Extreme Sports και Υπαίθριων Αθλητικών Δραστηριοτήτων, με Σχολές Προπονητών και Εκπαιδευτών, με την απαιτούμενη ευρωπαϊκή πιστοποίηση των αποφοίτων για αθλήματα όπως: Καγιάκ, Αναρρίχηση, Ράφτινγκ, Αλεξίπτωτο πλαγιάς , Ορειβατικό σκι, Ποδηλασία βουνού, Εντούρο κλπ. Στα Γρεβενά τι;;;

 

6-5-2021

- Ποια Μύκονο και ποιά Σαντορίνη.. Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στον «χάρτη» της εγχώριας αγοράς ακινήτων, έφεραν αυξήσεις έως και 24% στις τιμές πώλησης στα Γρεβενά.

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινάνε οι διαγωνισμοί  για τα έργα κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών. 

- Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι παιδικές χαρές είναι για τα μικρά παιδιά και είναι ευθύνη όλων μας να τις προστατέψουμε!


19-4-2021

- Είναι πολύ εύκολο να  να υπογραμμίζουμε τα λάθη των άλλων αλλα ... η κριτική για να είναι εποικοδομητική, δεν πρέπει να είναι κακόβουλη  προς το πρόσωπο στο οποίο ασκείται.. και όπως ειπε και ο Αβραάμ Λίνκολν «Έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική, εκείνος που έχει καρδιά για να βοηθήσει».

Εαν η απόφαση μας (να εμβολιαστούμε  ή όχι)   δεν είχε αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο, τότε σαφώς η απόφαση αυτή θα ήταν απλά ιδιωτικό ζήτημα και ατομικό μας δικαίωμα. 

 

6-4-2021

- Θα πρέπει να μάθουμε ποιος έχει την ευθύνη για την αποκατάσταση του περιφερειακού δρόμου στα νεα ΚΤΕΛ ώστε να ξέρουν οι πολίτες (που έσπασαν ζάντες και τα αμορτισέρ των αυτοκινήτων τους) από που να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

26 χρονια περιμένουν οι σεισμόπληκτοι να πάρουν τα οικόπεδα στα Πατώματα, κάποιοι άλλοι πάλι περιμένουν 18 χρονια να πάρουν Εργατικές Κατοικίες στην Κυρακαλή και εμείς θέλουμε λύση για το αστεροσκοπείο στον Ορλιακα σε μόλις 13 χρόνια;;

- Η κοινωνία φαίνεται διχασμένη, τοσο για τα εμβόλια αλλα και τους περιορισμούς.. ωστόσο κάποιοι "υπεύθυνοι" σφυρίζουν αδιάφορα θεωρώντας ότι αυτή η απειλή του κοινωνικού διχασμού δεν θα έχει επιπτώσεις.


28-3-2021

- Τελικά τα Γρεβενά πρωτοπορούν μόνο σε ατομικό επίπεδο. Ένας Γρεβενιώτης , από την θέση του Διευθυντή Έργου, θα "ανάψει" το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό στην ΝΑ Ευρώπη, ισχύος 204 MW.

 

20-3-2021

Ανησυχητικά για την περιοχή μας τα στοιχεία που παρουσιάζονται, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε αν στα νέα κρούσματα προσμετρούνται και κάποια από την περιοχή του Βοϊου, αφου το Νοσοκομείο Γρεβενών εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή.

Ανευθυνότητα ή βλακεία; Όταν στο σπίτι σου έχεις επιβεβαιωμένο κρούσμα κι εσύ γυρνάς έξω από παρέα σε παρέα δεν χρειάζεσαι rapid test για covid19 αλλα βλακόμετρο.

 

11-3-2021

- Η ισχύς εν τη ενώσει:  Η άναρχη ανάπτυξη Φ/Β σταθμών οδήγησε την Επιτροπή Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, να καταψηφίσει  ομόφωνα όλα τα θέματα που αφορούσαν ΜΠΕ χωρίς ανταποδοτικά οφέλη και τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας

- Εν αναμονή:  Μετα την νομοθετική ρύθμιση που έχει κατατεθεί προς ψήφιση, περιμένουμε να δούμε την επέκταση, την ανάδειξη και η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.. έχουμε υπομονή αλλα όχι αμνησία

- Επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος στο Νομό μας με τα στοιχεία να τρομάζουν: Το 2020 στο νομό Γρεβενών είχαμε 631 θανάτους και μόνο 125 γεννήσεις εκ των οποίων  61 αλλοδαπών και μόνο 64 ελλήνων. 


19-2-2021

- Πως ήρθε για συζήτηση το θέμα της 6μηνης παράτασης παραμονής των προσφύγων,  τη στιγμή που το δημοτικό συμβούλιο είχε αποφανθεί και μάλιστα 2 φορές ότι.. είναι ιδιωτικές εμπορικές συμφωνίες  και δεν έχει καμιά ανάμειξη, τι άλλαξε;

- Κι ενώ πριν μια βδομάδα δήλωνε αρνητής του εμβολίου, τώρα υιοθετεί το «Τελεσίγραφο» που απέστειλε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της (ΚΕΔΕ), να συμπεριλάβουν και το προσωπικό των ΟΤΑ στις ομάδες εμβολιασμού για τον covid-19 κατά προτεραιότητα.

- Μπορεί φέτος η Καθαρά Δευτέρα να είναι στις 15 Μαρτίου, κάποιοι όμως πεταν από τώρα χαρταετό.

 

 

9-2-2021

- Κάποιους δεν πρέπει να τους προβληματίζει η αλλαγή του καιρού και η ψυχρή εισβολή των επόμενων ημερών, αλλά η ψυχρότητα και οι κόντρες που υπάρχουν σε κομματικό επίπεδο αλλα και στις σχέσεις κάποιων αυτοδιοικητικών και που θα αλλάξουν σημαντικά και τους συσχετισμούς στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

- Πολλοί οι υποψήφιοι διάδοχοι για το "δαχτυλίδι" και ήδη κάποιος άρχισε να το προβάρει με διερευνητικές επαφές, μέσα αλλά και εξω από την παράταξη του.

 

29-1-2021

Απογοήτευση για την ενίσχυση των επιτηρήσεων  από τον 5ο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής αφου τα ποσά που δόθηκαν ήταν κατά 50% μειωμένα και το 45% αποκλείστηκε.

- Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται ότι η αλλαγή στην ώρα αποχώρησης των νηπίων από τα Νηπιαγωγεία, δημιουργεί χρονική πίεση στους γονείς και είναι αντίθετη με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ αφου αυξάνει επικίνδυνα τον συνωστισμό.

 

20-1-2021

- Κάποιοι μάλλον θα αναγκαστούν να αλλάξουν σχέδια.. αφού σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος, για την κατάρτιση ψηφοδελτίου για τον Δήμο Γρεβενών, θα απαιτούνται 250 υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

 

14-1-2021

- Ιδιαίτερα θετική αίσθηση, έκανε η πρόταση που ακούστηκε στο δημοτικό συμβούλιο από περιφερειακό σύμβουλο, για τη δημιουργία συντονιστικής ομάδας φορέων, για την ιεράρχηση και επίτευξη κοινών στόχων. Μήπως ήρθε η ώρα για κοινή στρατηγική για τα Γρεβενά;

 

11-1-2021

- Με μάσκες, αντισηπτικά, και… κουβέρτες άνοιξαν τα σχολεία για τους μαθητές. Μήπως όμως πρέπει να προσκαλέσουμε και να φιλοξενήσουμε αυτούς που αποφάσισαν τα ανοιχτά παράθυρα ώστε να αντιληφθούν ότι οι μαθητές θα της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να κουβαλήσουν μαζί τους πάπλωμα αν όχι φλοκάτη.

- Κι ενώ μέχρι πριν από λίγες μέρες κάποιοι έκαναν αναρτήσεις εναντίον του εμβολιασμού τώρα διαμαρτύρονται γιατί και πώς ο άλλος προηγήθηκε.

- Λες και δεν μας φτάνουν οι κόντρες για τα εμβόλια τώρα έχουμε και τις Μετεωρολογικές κόντρες με φόντο την μεταβολή που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

 

 

3-1-2021

- Πολλές φορές τα like και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας ωθούν στο να γινόμαστε επικριτικοί με όσους εχουν μια διαφορετική άποψη από τη δική μας βγάζοντας προς τα έξω ένα απύθμενο μίσος προς τους συνανθρώπους μας.

- Η έναρξη των εμβολιασμών συμπίπτει με τη συμπλήρωση 18 μηνών από τις εθνικές εκλογές και όπως όλα δείχνουν και με έναν ανασχηματισμό που ανεβάζει στα ύψη και τις προσδοκίες εισόδου στο κυβερνητικό σχήμα.