Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: «αλήθειες και ψέματα».

Μην αφεθείς να πείθεσαι . Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος. Ό,τι δεν ξέρεις εσύ ο ίδιος, καθόλου δεν το ξέρεις ! Έλεγξε το λογαριασμό. Εσύ θα τον πληρώσεις… !!!!
Μπέρτολτ Μπρεχτ

Καταδικάζουμε απερίφραστα, κάθε πραγματικό περιστατικό βίας , μέσα ή έξω από δημόσιους χώρους, κατά οποιουδήποτε πολίτη !! Πεποίθησή μας είναι πως ο διάλογος και τα εκατέρωθεν επιχειρήματα δίνουν λύσεις και αποδεικνύουν τον πολιτισμό μας.
Την Τετάρτη 17/2/2021 όπως (με περισσή βιασύνη, από τους εν τέλει άμεσα ενδιαφερόμενους) , ενημερωθήκαμε για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Γρεβενών μεταξύ του ξενοδόχου κ. Λεωνίδα Τσεπίδη και του αντιδημάρχου πολιτισμού κ.Μπόλη Δημητρίου.
Ως σήμερα δεν λάβαμε επίσημα θέση, θέλοντας να δώσουμε το χρόνο στα γεγονότα να τρέξουν ώστε να λάμψει εν τέλει η αλήθεια , χωρίς τη δική μας παρέμβαση, όπως και έγινε. Ο κ. Δήμαρχος χωρίς να ενημερωθεί και από τα δύο μέρη (θύμα- θύτη) ΚΑΙ από τους δύο και όχι έναν αυτόπτες μάρτυρες, βιάστηκε να βγάλει το καταδικαστικό, επιθυμητό για εκείνη τη στιγμή πόρισμά του (επέκειτο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7.00 μμ με θέμα το μεταναστευτικό) , το οποίο έσπευσε να ανακοινώσει σε συνεργάτες του και τα social media.
Tο γεγονός έλαβε χώρα στις 2.30 περίπου και στις 3.19 μ.μ υπήρχε ρεπορτάζ σε τοπική ιστοσελίδα με τίτλο << Ξυλοκόπησαν άγρια Αντιδήμαρχο Νοσηλεύεται στο Γ. Νοσ. Γρεβενών, Μάλιστα, είναι τέτοια η κατάσταση της υγείας του, που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη χειρουργική μονάδα! >>.
Στις 6 μ.μ υπήρχαν αναρτήσεις σε όλα τα Ελληνικά sites, και πολλά άλλα, με την πληροφορία πως το θύμα γρονθοκοπήθηκε άγρια, ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς , δέχθηκε επίθεση, του όρμησε κλπ .
Τα αληθινά γεγονότα????
Ο κ.Τσεπίδης επισκέφθηκε τον κ.Μπόλη στο γραφείο του, ως προσωπικός φίλος του κ.Μπόλη και του κ.Παλάσκα ,( μάλιστα στις Δημοτικές εκλογές έδωσε προσωπική μάχη για τον συνδυασμό τους, ο αδελφός του, προλόγισε την κεντρική ομιλία του κ.Παλάσκα και εξελέγη μάλιστα Κοινοτάρχης κοινότητας του π.Δήμου Γρεβενών , ο κουνιάδος του δε κ.Κουτσομήτρος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Παλάσκα) , για να συζητήσουν το θέμα αποχώρησης των μεταναστών από τα ορεινά ξενοδοχεία.
Ο ξενοδόχος υπενθύμισε στον κ.Μπόλη ότι η παράταξή του (του κ.Παλάσκα) αλλά και ο ίδιος, του δήλωναν σε όλους τους τόνους προεκλογικά , «οι μετανάστες, έως και 800, πρέπει να μείνουν στα ξενοδοχεία» και υποσχόταν πως θα στήριζαν αυτή τη θέση .Οταν λοιπόν την Τετάρτη 17/2 του ζήτησε να είναι συνεπείς στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, ο κ. Μπόλης αρνήθηκε έντονα και τότε διεξήχθη έντονος διάλογος με πολλά μαργαριτάρια εκατέρωθεν σε πολύ υψηλούς τόνους. Ούτε βία λοιπόν, ούτε ξυλοδαρμός ….
Ο κ. Δήμαρχος αντελήφθη και επενέβη από τις φωνές… Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο με υψηλή πίεση και εξ αυτού του γεγονότος με αιμορραγία από την μύτη του. Ο έτερος συνάδελφος του Αντιδήμαρχος κ.Κατσάλης, που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν εντός του ιδίου χώρου, έως σήμερα δεν προέβη σε δηλώσεις. Η ρετσινιά όμως έμεινε, διαδόθηκε έντεχνα πανελλαδικά, ο τραμπούκος ξενοδόχος, ο νονός ,ο γκάγκστερ, ο εκφοβιστής, ο εκβιαστής, ο αντιδημοκράτης. Το Δημ.Συμβούλιο αναβλήθηκε μεθοδευμένα για την επόμενη μέρα και παρά τις εκκλήσεις μας να γίνει μετά τις 2.00 μ.μ ( για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι δημ. σύμβουλοι) προσδιορίστηκε για τις 12 .00, οπότε δεν υπήρχε απαρτία !!!
Η δουλειά έγινε !!!! Άραγε θα βγούνε να ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί, που επί τρείς μέρες καταδικάζουν αντιδημοκρατικές μεθόδους και βίαιες συμπεριφορές που στόχο έχουν να φιμώσουν την ελεύθερη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατ’επέκταση να την «διαμορφώσουν» με τραμπουκισμούς ???. Θα απευθύνουν επιτέλους αυτές τις καταδίκες εκεί που όντως διαπράττονται ????

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

20/2/2021