Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η Τελετή Έναρξης του Β΄ Συνεδρίου Απανταχού Γρεβενιωτών. (video)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών, η Τελετή Έναρξης του Β΄ Συνεδρίου Απανταχού Γρεβενιωτών.
Ακολούθησε η τιμητική βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων των Γρεβενών, τα εγκαίνια της λαογραφικής συλλογής με τίτλο «Μικρές Λαογραφικές Συλλογές» και η συναυλία της χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών «Για πού το ‘βαλες καρδιά μου».
Τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθούν οι συνεδρίες με ομιλίες ποικίλου περιεχομένου σχετικό με τα Γρεβενά από 41 εισηγητές (Γρεβενιώτες – και μη) και χορευτικά συγκροτήματα από τους πολιτιστικούς συλλόγους Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Δεσκάτης μαζί με το χορευτικό τμήμα του Δήμου Γρεβενών.
Το συνέδριο θα κλείσει τις εργασίες του την Κυριακή 19 Αυγούστου το απόγευμα ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια θα λειτουργούν εκθέσεις βιβλίου από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Δήμητρα Λαμπρέτσα και Έκθεση Αρχειακού Υλικού από τα ΓΑΚ Αρχεία Ν. Γρεβενών. Επιπλέον η κ. Ευαγγελία Τσουκαλά με την επιστημονική της ομάδα θα βρίσκεται στον νέο χώρο του Μουσείου Μηλιάς για να ξεναγούν τους επισκέπτες, συνέδρους και μη, τις ημέρες του συνεδρίου. 

 

Δείτε ακόμα