Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αγροτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Γρεβενών στη Σαμαρίνα (βίντεο)

Σαμαρίνα-Αγροτική ημερίδαΑγροτική ημερίδα με θέμα «Προοπτικές εξέλιξης του πρωτογενή τομέα στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα» πραγματοποίησε ο Δήμος Γρεβενών και η Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας, το πρωί της Κυριακής 16 Αυγούστου στην ορεινή Σαμαρίνα.

Στην ημερίδα, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία καθώς η συμμετοχή των κτηνοτρόφων της περιοχής ήταν καθολική, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αναπλ. Υπουργός Αγροτικής…

Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Τέθηκαν ζητήματα και θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και κυρίως τους κτηνοτρόφους, και από τους εκπροσώπους των Κτηνοτροφικών Ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα που παρευρέθηκαν.

Η άμεση χρηματοδότηση των κτηνοτρόφων ζητήθηκε να είναι στις προτεραιότητες του Υπουργείου για την προμήθεια ζωοτροφών ενόψει των προμηθειών που κάνουν οι κτηνοτρόφοι για το Χειμώνα. Επίσης το Υπουργείο να προβεί σε ελέγχους για την προέλευση των σφαγίων και των γαλακτοκομικών προκειμένου να αποφευχθούν τα φαινόμενα νοθείας στα προϊόντα.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν στην ημερίδα ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, η Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας των κτηνοτρόφων Νίκος Παλάσκας, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕ Δυτικής Μακεδονίας κ. Σημανδράκος, ο Δ/νων σύμβουλος της ΑΝΚΟ, ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Γρεβενών Στέφανος Ράπτης, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Πέτρου, Αθανάσιος Τσακστάρας, Λευτέρης Χατζηγεωργίου και Γιάννης Νασίκας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Βάϊος Κόραβος,  ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης Βάϊος Χονδρός.