Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

GreRoom NEW 2015

26-12-2015

-Ελάχιστα εως και ανύπαρκτα τα sms των υποψηφίων στα κινητά των πολιτών κατα την φετινή περίοδο των γιορτών!!!!! βλέπεις τώρα δεν έρχονται εκλογές για να μας θυμηθούν… αλλά όπως λέει κι ο λαός ….. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

-Φιλαράκι… δεν είναι τα πολύχρωμα λαμπάκια και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιουργούν το πνεύμα των γιορτών αλλά η συμπεριφορά μας στους συνανθρώπους μας.

-Καλά λένε ότι αν θέλεις να δεις τι είναι ο άλλος δώσε του εξουσία. Κάποιοι κάνουν ότι έκαναν και οι προηγούμενοι…. νομίζουν οτι “παντρεύτηκαν” την καρέκλα και η συμπεριφορά τους μόνο αριστερά δεν θυμίζει!!!

-Ανάμεσα στις ευχές που θα πρέπει να προβληματίσουν τους άρχοντες του τόπου …. ο Αϊ Βασίλης να φέρει και μια στέγη για την αρχαιολογική υπηρεσία.  

 

Η στάση στη γέφυρα της Καλαμπάκας

Η στάση αυτή δεν ειναι στη βομβαρδισμένη Συρία αλλα στη γέφυρα της Καλαμπάκας 

20-12-2015

– Ένα από τα παράξενα της εκλογικής διαδικασίας για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στα Γρεβενά και που επιδέχεται και πολλών ερμηνειών ήταν οι 666 ψηφοφόροι στο εκλογικό τμήμα του Σάκη!!!

– Απούσα η νεολαία από τις κάλπες με τον ηλικιακό μέσο όρο τον ψηφοφόρων να είναι αυτος των συνταξιούχων !!!

– ΚΟΥΙΖ… (απο το FB του Δημήτρη Βακρατσάποιοι αυτοδιοικητικοί βγαίνουν κερδισμένοι από τις εκλογές στην νέα δημοκρατία και ισχυροποιούν την θέση τους.. σε πρώην πολιτευτή δεν άρεσε το αποτέλεσμα αλλά χαμογελάει προς τον νικητή….. ενω κάποιοι άλλοι δεν θα μπορούν να κοιμηθούν σήμερα από τις επιλογές τους….. 

 

16-12-2015

– Ποιος είναι αυτός που θέλει να κανει post άρθρα από το greveniotis στο προσωπικό του προφίλ στο fb αλλά φοβάται μην τον μαλώσει το “αφεντικό” του??

– Ποιος μίλησε για ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα;;; κατείχαν νόμιμα και με τίτλους ιδιωτικό βοσκότοπο, τον δήλωσαν στο ΟΣΔΕ, αλλά το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ έδειξε «κόκκινο», καθώς συμπεριλήφθησαν στις δασικές εκτάσεις.

– Κάλλιο αργά παρά ποτέ αλλά έχω την εντύπωση πως για το θέμα της υγείας στα Γρεβενά κάποιοι άργησαν να κάνουν ακόμα και τις διαπιστώσεις…. φαντάσου πόσο καιρό θα τους πάρει ώστε να υπάρξουν αντιδράσεις.

– Είναι κακό πράγμα να είσαι μπατίρης φίλε μου …. αλλά είναι πολύ χειρότερο το να είσαι φτωχός από φίλους.

11-12-2015

– Αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 30%,, δάνεια για νέους επιχειρηματίες με μηδενικό επιτόκιο ύψους έως 31.000 ευρώ, μηδενισμό του ΦΠΑ σε τροφές κτηνοτρόφων και λιπάσματα…. Αναρωτιέμαι λοιπόν ποιους θα πρέπει να ψηφίσει ο Έλληνας για να δει κι αυτός αυτά που θα ισχύουν το 2016 για τους πολίτες της Τουρκίας;;;

– Ο ΟΗΕ υιοθέτησε ομόφωνα ψήφισμα υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα!!! ευτυχώς δεν άκουσαν τις δηλώσεις Μπαλτά.

– Οι ελεγκτικές αρχές επέβαλαν 5.000 ευρώ πρόστιμα σε 79 χρονη για φοροδιαφυγή… Τι πουλούσε; 7 κιλα σπανάκι, 5 μάτσα παντζαριών, 7 μάτσα μαϊντανού, 2 κιλα καρότα, 8 μπρόκολα, 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανα και 5 κιλά αντίδια!!!

– Αφού έκλεισαν τα μισά μαγαζιά… ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ομολόγησε…. «Κάθε φορά που αυξάνουμε τη φορολογία …, χάνουμε περισσότερους φόρους από ό,τι εισπράττουμε» Επιτέλους ανακάλυψαν τον τροχό!!!!

 

7-12-2015

– Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα! Έκαναν ό,τι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις … 59 από τους 71 παύονται απο τα καθήκοντά τους. Η διαδικασία αξιολόγησης των διοικητών στα Νοσοκομεία διήρκεσε δέκα μήνες κι ο ορισμός έγινε με συνεντεύξεις που διήρκεσαν μόλις πέντε λεπτά!!!

– Την ίδια ώρα που ΟΛΟΙ οι Κοζανίτες οργανώνουν Πανκοζανίτικο συλλαλητήριο για την υγεία, κάποιοι εδώ στα Γρεβενά…. ή δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα ή το έχουν λυμένο!!!

– Περιφερειακή συνείδηση σου λέει ο άλλος….. για το νοσοκομείο των Γρεβενών …..μούγκα!!!!!!!!! καληνύχτα Κεμάλ …αυτός ο τόπος δεν θ αλλάξει ποτέ!!!! 

 

5-12-2015

-Η εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία θα πυροδοτήσει και τις εκρηκτικές εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο…. οι γρεβενοσωτήρες περιμένουν!!!!

-Μέχρι τώρα περιμέναμε τις γιορτές των Χριστουγέννων για να δούμε επισκέπτες στην πόλη, τώρα την κάνουν όλοι για τα ξωτικά και τους Αι Βασίληδες σε Κοζάνη Τρίκαλα Καστοριά…. όπως πάμε θα μας μείνουν τα πανηγύρια του καλοκαιριού και να δούμε….

-Μπορεί το δώρο του Αι Βασίλη για τα Γρεβενά να είναι η διαγραφή (2.800.000 ευρώ) του προστίμου της ΔΕΥΑΓ αλλά…. μη περιμένουμε και μείωση στην τιμή του νερού. 26-11-2015 

 

26-11-2015 

-Απορώ γιατί έχασε τον ύπνο του όταν άκουσε πως θα ελεγχτούν 10.588 τραπεζικοί λογαριασμοί Ελλήνων πολιτών σε ελβετική τράπεζα αφου έτσι κι αλλιώς… κι αυτή η λίστα θα μείνει στα συρτάρια, όπως έγινε με τη λίστα Λαγκάρντ.
-Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει …. γι αυτό μετά την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ και τις καραμπόλες που θα προκληθούν ίσως δούμε και παραταξιακές μετακινήσεις!
-Πάντως για κάποιους ο πόλεμος για την καρέκλα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο θα είναι πιο σκληρός κι απ αυτόν για την αρχηγία του κόμματος.

22-11-2015 

-Δεν ξέρω αν για μερικά πράγματα θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε αλλά σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσουν τους υπεύθυνους σ αυτή την πόλη.

Δεν πειράζει φίλε μου …. Άλλωστε όπως είπε κι ο Αλμπερτ … Ο εθνικισμός είναι παιδική αρρώστια – η ιλαρά της ανθρωπότητας… θα σου περάσει όταν μεγαλώσεις.

-Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές πιέζουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για συμμετοχή στην κυβέρνηση!! Κάτι θα ξέρει ο Καμμένος που λέει πως “Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί”. Λέτε να δούμε και τον Στουρνάρα πρωθυπουργό ;;;

 

18-11-2015

– Στο βωμό της ψηφοθηρίας για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ κάποιοι στράφηκαν στα άκρα και το ερώτημα είναι αν….  αυτή θα είναι η αλλαγή και το νέο που οραματίζονται;;;

• Υπάρχουν τρεις κατηγορίες πολιτών,… αυτοί που έχουν την εξουσία, αυτοί που θέλουν να την πάρουν και τα κορόιδα που τους ψηφίζουν.
• Μήπως θα πρέπει οι διοικούντες αυτόν τον τόπο να δουν σοβαρά το θέμα στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στην πόλη;;
• Όλοι προεκλογικά λένε ότι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις, στην πορεία όμως…. μάλλον παίρνουν τη θέση της κότας!!!
• Casus belli αποτελεί για τους κατοίκους της Μηλιάς η μεθόδευση μετακίνησης των παλαιοντολογικών ευρημάτων οπουδήποτε αλλού εκτός του οικισμού

 

17-11-2015
• Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια και την στήριξη τους στην ανανεωμένη ιστοσελίδα greveniotis.gr. Η καλή διάθεση ενός ανθρώπου δεν επαρκεί πλέον, όταν το αντικείμενο μεταλλάσσεται σε οικονομικό πρόβλημα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα παιδιά της DARWIN για την κατασκευή και τον δημιουργικό σχεδιασμό. Χρειάζεται όλοι να στηρίξουμε αυτό που αγαπάμε, εφόσον επιθυμούμε τη διατήρησή του.

 

12-11-2015
• Τον ορεινό όγκο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών επέλεξε για ξεκούραση ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.
• Γιατί η Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις δηλώσεις Φίλη σχετικά με την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, είναι κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα;;;;
• Αυτό θα πει πρόοδος και αναγκαίες περικοπές…. ανακάλυψαν ότι για την κρίση που περνά η χώρα, έφταιγε το εθνόσημο στις στολές των στρατιωτικών, βαφτίζοντας το Εθνικό μας έμβλημα «διακοσμητικό» και ετσι απλά αφου δεν τους αρέσει αισθητικά το αφαιρούν!!!
• Μέχρι χθες ήθελαν να βομβαρδίσουν τον Ασαντ, τώρα ….προτείνουν «ανθρωπιστικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τους πρόσφυγες»

 

10-11-2015
• Μπορεί να ακούγονται πολλά και διάφορα ονόματα αλλά στην πραγματικότητα… αυτός που θα διεκδικήσει την θέση του προέδρου στην ΕΠΣ Γρεβενών στις επερχόμενες εκλογές είναι ο πρώην δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.
• Δεν ξέρω αν έχουμε αλλαγή στον πρόεδρο της ΝΔ αλλά σίγουρα έχουμε αλλαγή καιρού!! γι αυτό μη σας ξεγελάν οι λιακάδες των τελευταίων ημερών εφοδιαστείτε τώρα με πετρέλαιο που είναι και σε χαμηλή τιμή για να μην τρέχετε μετά τις 20 που έρχονται και τα πρώτα χιόνια.

 

03-11-2015
• Φέρτε τον Φίλη στο Φελλί!!! Αφού με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, προβλέπεται και η φυλάκιση, για όσους αρνούνται τις γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από το εθνικό μας κοινοβούλιο,
• Όλοι καταδικάζουν τον δυστυχώς ανιστόρητο υπουργό αλλά δεν είδαμε και καμιά παραίτηση των Ποντίων βουλευτών της κυβέρνησης… 7500 ευρώ το μήνα είναι αυτά!!!
• Ποια γενοκτονία;;; απλα… λεηλατήθηκαν 1.134 εκκλησίες, καταστράφηκαν 960 σχολεία και 815 κοινότητες και ετσι απλά εξαφανίστηκαν 353.000 Έλληνες.
• Η απόφαση του Δήμου Καστοριάς να μη παραλάβει έργο λόγω κακοτεχνιών… πρέπει να αποτελεί παράδειγμα αλλα και να γίνει μάθημα σε πολλούς.

 

29-10-2015
• Μπορεί η Βαλια Κάλντα να μάγεψε τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος αλλα αυτό που τον εντυπωσίασε όπως και όλους τους επισκέπτες, ήταν το αναπαλαιωμένο κτήριο της βιβλιοθήκης στην Κρανιά, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει αξιοποίηση των προγραμμάτων, μπορούν να γίνουν πολλά!!!!
• Ο ορισμός του κωμικοτραγικού…. η διαμόρφωση της βασικής σύνταξης στα 384 ευρώ και να σου λένε ότι εισαι κι από τους τυχερούς!!!
• Αχ Ευρώπη εσύ μας μάρανες…. Θέλουν να απαγορεύσουν την απόσταξη του τσίπουρου στην Ελλάδα κάνοντας το τσίπουρο του κάθε χωριού ή παραγωγού απαγορευμένο προϊόν!!!
• Απορία αναγνώστη….. Τι επιπτώσεις έχει για τους υπογράφοντες η βεβαίωση καλής εκτέλεσης και η παραλαβή έργων όπου οι παραλήψεις και οι αστοχίες είναι οφθαλμοφανείς και προκαλούν;;;

 

21-10-2015
• Μην τραγουδάτε παραδοσιακά Ποντιακά τραγούδια!!! η Α.Ε.Π.Ι. το «απαγορεύει»!!! ζητούν δικαιώματα για το ακριτικό άσμα «Μάραντον» και το «σαρίκουζ» που ακούστηκαν σε εκδήλωσή των ποντίων της Γερμανίας και τους σέρνει στα δικαστήρια!!
• Μιας και είπαμε για δικαστήρια …ο “Ορεσίβιος” ξαναχτύπα και απορεί ….για την μη εκπροσώπηση του Δήμου Γρεβενών με δικηγόρο στη γνωστή υπόθεση της ΔΕΥΑΓ!!
• Κάτι δεν πάει καλά σ αυτή τη χώρα…. Από τότε που αποκάλεσαν αυτή την Επιτροπή… Επιτροπή Σοφών, συνειδητοποίησα ότι τόσα χρόνια δεν γνώριζα τι εστί Σοφός. Αλήθεια ποιος πιστοποίησε τη σοφία τους;;;;
• Άσε μας ρε Σόιμπλε… λες να περιμέναμε εσένα να μας πεις ότι «Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος» εμείς στο ελλαδισταν το λέμε χρόνια.

 

19-10-2015
• Μπορεί για κάποιους να ήταν έκπληξη η δήλωση στήριξης του δημάρχου στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ, αλλά οι περισσότεροι εξεπλάγησαν μ αυτούς που βρίσκονταν στο δημαρχείο και πριν λίγο καιρό στήριζαν τον Αλέξη!!
• Ορισμένοι πολιτικοί γυρολόγοι … θυμήθηκαν τον Αβέρωφ και γύρισαν στο μαντρί γιατι μάλλον ο λύκος εξακολουθεί να είναι κακός !!!

 

14-10-2015
• Ακούγοντας τον δήμαρχο να απειλεί με παραίτηση τον Δεκέμβριο, κάποιοι ετοιμάστηκαν να ράψουν κουστούμια αλλά …. μάλλον θα μείνουν με την όρεξη.
• Δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού η παραδοχή της λανθασμένης επιλογής μας στους ανθρώπους που στηρίξαμε, όταν αυτοί μας πρόδωσαν με τις επιλογές τους ή στάθηκαν αχάριστα απέναντι μας.
• Όταν δεν είσαι ικανός να διαχειριστείς και να ανταποδώσεις την στήριξη που σου δώσανε ….τότε είσαι καταδικασμένος να υποστείς την πτώση.
• Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουμε σαν γρεβενιώτες να γιορτάζουμε την απελευθέρωση στις 13 (που είναι και γρουσούζικο) κι όχι στις 15 του Οκτώβρη όπως είναι το σωστό.

 

07-10-2015
• Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι «φίλοι» μου. Αυτοί ξέρουν, δεν είναι η πρώτη τους φορά…
• Δεν ξέρω αν το ποτό, τα ναρκωτικά ή… η εξουσία σε χαλάει περισσότερο σαν άνθρωπο αλλά μάλλον το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
• Ακούγοντας τις υποσχέσεις στη βουλή… είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι κάποιος λέει την αλήθεια, όταν ξέρεις ότι κι εσύ στη θέση του θα έλεγες ψέματα.
• Αν πιστέψεις τους γιατρούς, τίποτε δεν είναι υγιεινό, αν πιστέψεις τους κομμωτές θέλεις κούρεμα… κι αν πιστεύεις τους πολιτικούς είσαι απλά κορόιδο.
• Του έταξαν μετάθεση στα Γρεβενά αλλά τον έστειλαν στον Έβρο!!! Οι εκλογές τέλειωσαν φιλαράκι κι όπως θα έπρεπε να γνωρίζεις… μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

 

29-09-2015
• Εάν είχαμε μια ελπίδα να αποσυρθούν οι πολιτικοί που με τις πολιτικές τους μας εφεραν σ αυτό το χάλι, πάει χάθηκε…. με τα νεα όρια συνταξιοδότησης που προβλέπουν για το ασφαλιστικό, τους βλέπω να μένουν για καμία 20αρια χρόνια ακόμα
• Τζάμπα μαγκιές στο γαλάζιο δελφινάριο αφου όπως όλα δείχνουν αν δεν υπάρχει Κώστας… στο τέλος ο Βαγγέλης θα τρέχει μόνος του χωρίς αντίπαλο.
• Πάντως αν στη ΝΔ κάνουν το λάθος κι αφήσουν τη βάση του κόμματος να εκλέξει τον αρχηγό …. βλέπω τους πασοκους να δίνουν 2ευρα για να ψηφίσουν Άδωνη!!!! Δανικά είναι αυτά βλέπεις….

 

25-09-2015
• Άκουσα πως κατά την κούρσα της διαδοχής στη ΝΔ, θα προβληθούν κάποιες ταινίες όπως… ο Μονομάχος με πρωταγωνιστή τον Μακη Βορίδη, Κράμερ εναντίον Κράμερ με την οικογένεια Μητσοτάκη και η Μονομαχία στο Ελ Πασο με τον Βαγγέλα, δηλαδή ταινίες για όλα τα γούστα…
• Μάθαμε και την Άμεση Διαδικτυακή Δημοκρατία … τα tweets έστειλαν στο σπίτι του τον υφυπουργό μεσα σε ένα 12ωρο.
• Οι εκλογές τέλειωσαν αλλά κάποιοι προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους φορτώνοντας στους άλλους την ήττα. Μήπως αντί να ψάχνουν να βρουν ποιοι…. θα έπρεπε να αναρωτηθούν το γιατί;;;

 

21-09-2015
• Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, κόπηκε η πρωινή μπουγάτσα, αντικαταστάθηκε με κουλούρι και η προσοχή επικεντρώθηκε στο χρηματιστήριο!!!
• Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι στις μικρές κοινωνίες, οι εσωκομματικές κόντρες κάνουν τη διαφορά και οι ανατροπές που κάποιοι κοντόφθαλμοι θεωρούσαν έκπληξη, είναι φυσιολογικές.
• Εντάξει…. κάποιοι φυσιολογικά τα έβαψαν μαύρα αφού ήταν οι ηττημένοι, κάποιοι άλλοι όμως που το κόμμα κέρδισε… γιατί δεν πανηγύριζαν;;;
• Από τους 119 κρατούμενους που ψήφισαν στις φυλακές Φελλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από 99 κρατούμενους (83,2%), ενώ δεύτερο κόμμα αναδείχθηκε η Χρυσή Αυγή με 9 ψήφους (7,6%) και τρίτο η Νέα Δημοκρατία με 6 (5%).

 

17-09-2015
• Κάποιοι έχουν αγωνία…. αλλά το φιλαράκι επιμένει οτι …το να βάλει κάποιος στοίχημα για τα αποτελέσματα στα Γρεβενά είναι σαν να κλέβει εικονοστάσι!!!
• Το φιλαράκι οδηγούσε 17 ώρες συνεχόμενα, όσες ώρες δηλαδή διαπραγματευόταν και ο Τσίπρας με τους ευρωπαίους!!! τυχαίο;;;
• Ρε πως αλλάζουν αυτές οι δημοσκοπήσεις ούτε οι μετεωρολόγοι δεν αλλάζουν τόσο συχνά τις προβλέψεις!!

 

10-09-2015
• Πρέπει να παραδεχτούμε ότι, μπορεί να μην ήταν ένα συναρπαστικό debate αφού δεν είχαν σημασία ούτε οι ερωτήσεις, ούτε οι απαντήσεις αλλά τουλάχιστον …. μάθαμε πόσα παιδιά έχει ο Πάνος
• Τελικά σ αυτή τη χώρα λες μια μαλακια όπως η Τασία και επιβραβεύεσαι με εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας!!
• Ο καιρός και το debate μπορεί να κράτησε αρκετούς (εκλογομάγειρες και πολιτικούς αναλυτές του καφενείου) στο σπίτι τους ωστόσο τα κινητά πήραν φωτιά με κρυφές δημοσκοπήσεις και δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες!!!
• Μαζί με την επιδείνωση του καιρού ήρθε και η επιδείνωση των σχέσεων στα μέλη του κόμματος!!
• Πολλές οι εστίες φωτιάς που άναψε η λίστα των υποψηφίων και δεν βλέπω κανέναν πρόθυμο πυροσβέστη

 

03-09-2015
• Ορισμένοι θεωρούν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τρέχουμε απο πίσω τους για να τους προβάλουμε!!! μήπως τους χρωστάμε και δεν το ξέρουμε;;;
• Μπορεί τα πανηγύρια και οι χοροί τελειώνουν αλλά τώρα…. αρχίζει το σκληρό εκλογικό ROCK.
• Στελέχη κόμματος αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να ενημερώνονται για τις υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου στα Γρεβενά απο τρίτους κι όχι από το ίδιο το κόμμα!!!
• Το “κάστρο” του Λαφαζάνη. όπως χαρακτηρίζουν την Κοζάνη θα επισκεφτεί ο Αλέξης την Δευτέρα , για να μαζέψει όσα “πήρε ο άνεμος” της Ραχήλ και της Ευγενίας
• Το Αριστερό Ρεύμα, το Κόκκινο Δίκτυο, το ΜΑΡΣ, η Παρέμβαση , η ΑΡΑΝ, η ΑΡΑΣ, ο Γ. Κορδάτος, η Κομμουνιστική Ανασύνταξη, η Κομμουνιστική Ανανέωση και το Κίνημα Δεν πληρώνω, ειναι οι 10 «φυλές» της ΛΑΕ

 

29-08-2015
• Κατά την την υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης με τους Τρικωμιώτες της Αμμοχώστου κάποιος από τους Κύπριους επισκέπτες αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχει στην πόλη μας μνημείο για τους αγωνιστές της ΕΛΔΥΚ του 74 ;;; Ακούει κανείς;;;;
• Αναστάτωση με πολλά ερωτηματικά έφερε στα στελέχη μεγάλου κόμματος στα Γρεβενά η φημολογία για εισαγόμενο γιατρό στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου!!! Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.
• Ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου και θα πρέπει κάποιοι να αντιληφθούν ότι …η αποτυχία όπως και η επιτυχία απέχουν πολύ λιγότερο από κάθε άλλη φορά
• Φάουλ!!!…. δεν τα λογάριασε καλά «αρχηγός» …μάλλον περίμενε νωρίτερα τις εκλογές αλλά τελικά ο γάμος κι η χαρά θα γίνει με κυβέρνηση Τσίπρα.

 

27-08-2015
• Ακούσαμε ότι κάποιο γαλάζιο στέλεχος και συνδικαλιστής, έκανε πρόταση συνεύρεσης των μελών της ΝΟΔΕ στην είσοδο του κτηρίου και στη συνεχεία… μετά από συζήτηση να δουν ποιοι θα ανέβουν τις σκάλες!!!
• Μόνο τυχαία δεν είναι η απόφαση της Φώφης να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ την Δευτέρα 31/8/2015 από το εκθεσιακό κέντρο Κοίλων στην Κοζάνη,. Τα αποτελέσματα θα δείξουν …
• Πολλοί είναι αυτοί στο γαλάζιο αλλά και στο πράσινο στρατόπεδο που πιστεύουν ότι η διάσπαση της Αριστερής πλατφόρμας από το Σύριζα ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στις ρίζες;;;

 

24-08-2015
• Ποιος πρόεδρος κομματικής οργάνωσης κάνει επιλεκτική ενημέρωση των ψηφοφόρων του κόμματός; μήπως νομίζει ότι το κόμμα το έφερε απ το σπίτι του;;
• Ποιος απολαμβάνει τα μπάνια του σε νησί του Αιγαίου και δηλώνει έκπληκτος για τα όσα ακούγονται από κάποιους που τον εμπλέκουν στο ψηφοδέλτιο του Λαφαζάνη!!!
• Ποιος το λέει ότι οι δεξιοί είναι συντηρητικοί με prada και Mercedes;; αν και δηλώνει οπαδός της ΝΔ, κυκλοφορεί με το σακίδιο στην πλάτη σαν τον Βαρουφάκη και ποδήλατο αλα ΓΑΠ!!!
• Να θυμούνται ορισμένοι ότι… τα μεγάλα κάστρα πέφτουν από μέσα και οι μεγάλες ομάδες χάνουν με αυτογκόλ.

 

19-08-2015
• Πρόσωπο έκπληξη της Αυτοδιοίκησης σε ψηφοδέλτιο μεγάλου κόμματος στα Γρεβενά!!! Μπορεί να Υπάρχει λίστα αλλά… πληροφορίες λένε οτι ο πρόεδρος τον θέλει διπλά του.
• Έρχονται, οι αλλαγές σε θέσεις Αντιδημάρχων & Αντιπεριφερειαρχών, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αναλάβουν, τους κακοφάνηκε που στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού δεν είχαν επίσημη θέση.
• Σημασία δεν τους δίνουν στα πανηγύρια, γυρνάνε, γυρνάνε να πάρουν καμιά χειραψία αλλά ο κόσμος αδιαφορεί, άλλωστε κουράστηκε με τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια..
• – Ποια Γρεβενιώτισσα ετοιμάζεται να ταράξει τα νερα σε μεγάλο αστικό κέντρο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λεβέντη.
• Όπου γάμος και χαρά ….ο πολιτικός γυρολόγος πρώτος!!!! γελάνε και οι πέτρες…

 

16-08-2015
• Το νέο σλόγκαν των Βλάχων που κάνει θραύση… κινδυνεύει λέει η Σαμαρίνα να χάσει την πρώτη θέση σαν το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ελλάδα γιατί βούλιαξε από τους επισκέπτες!!
• Μπορεί το ψέμα να μην έχει πόδια να σταθεί… αλλά στον «τρανό χορό» καλά τα πάει!!! Αλήθεια πως θα ήταν τα πανηγύρια χωρίς πολιτικούς;;;;
• Το να μην έχεις κυβερνητικό βουλευτή σε μια μονοεδρική είναι φυσιολογικό, αυτό όμως που προξενεί εντύπωση είναι η απουσία του κυβερνώντος κόμματος
• Πάντως να θυμάστε ότι μετά τα …μπάνια και τα πανηγύρια έρχονται το κρύο ντους και ο χορός στο ταψί.

 

8-08-2015
• Ο Αύγουστος τελειώνει και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, έρχονται και αλλαγές στους δήμους με αξιοποίηση νέων προσώπων σε διάφορα πόστα. με τον δήμο Γρεβενών τι γίνετε;;;
• Αναβρασμός επικρατεί στα Γρεβενά ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Δεν άφησαν πανηγύρι για πανηγύρι οι πιθανοί υποψήφιοι αφού η λίστες στα ψηφοδέλτια εύκολα μπορεί να αλλάξουν.
• Ρωτάνε, ρωτάνε… και άκρη δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις στη δυτική Μακεδονία. Τα δύο μεγάλα κόμματα πάντως ψάχνουν να βρουν τους καταλληλότερους οπως λένε για το καλό… των κομμάτων και του τόπου.
• Μπορεί να έτρεχαν και να στήριζαν πρόσωπα και καταστάσεις ωστόσο η απογοήτευση είναι μεγάλη και πλέον δηλώνουν αμέτοχοι!!! το είχαμε πει αλλά κάποιοι δεν άκουγαν ..κανένας δεν είναι δεδομένος και οι χειραψίες εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε μούντζες!!!!

 

4-08-2015
• Τελικά μόνο γρουσούζικα δεν ηταν τα 13α Γιαγκούλεια στο Νησί Γρεβενών, αφού φέτος έκλεψαν την παράσταση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων!!!
• Κάποιος φίλος πρότεινε να καταγράφονται οι υποσχέσεις των αρχόντων του τόπου, που μοιράζουν κατά τις επισκέψεις τους στα χωριά και την επόμενη χρονιά να τις προβάλουν στις πλατείες των χωριών πριν από τις εκδηλώσεις για να δουν… ποιες υλοποιήθηκαν.
• Λέτε τώρα που έφυγαν οι κάδοι απ την κεντρική πλατεία να έρθει η ανάπτυξη;
• Μετά το πρόστιμο που λέει ότι θα επιβάλουν σε όσους δεν κάνουν τσεκ απ και κολονοσκόπηση, βλέπω να έρχεται και ποινή φυλάκισης για τους παχύσαρκους που δεν αδυνατίζουν!!! Τύφλα να έχει η Βόρεια Κορέα..

 

30-07-2015
• Τι κι αν η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να αποφάσισε τα νταούλια να χτυπήσουν τον Σεπτέμβριο…. στα γρεβενά κάποιους τους νοιάζει μάλλον περισσότερο πως θα προλάβουν τα πανηγύρια!! ….η μνημονιακή μετάλλαξη βλέπεις.
• Μετά την παρατεταμένη μεσημεριανή βόλτα κάτω απ αυτές τις θερμοκρασίες και μάλιστα χωρίς καπέλο… ήταν απολύτως λογικό να προτείνει στα «ασκεπή πολιτικά» φιλαράκια του να προσχωρήσουν στο πασοκ της Φώφης!!! Τι σου κάνει ο ήλιος βρε παιδί μου!!!
• Τι άλλο θ ακούσουμε;;; θα απαγορευτεί λέει η διασκέδαση όταν η μουσική υπερβαίνει τα 50 ντεσιμπέλ σε μπαρ και υπαίθριες συναυλίες που στήνονται δίπλα στο νερό.

 

25-07-2015
• Ρε μήπως κάποιοι νομίζουν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, είναι σαν το ουίσκι στα βαρέλια του jack Daniels που πρέπει να τα αφήσεις να ωριμάσουν;
• Μπορεί ο Σπαλιάρας να λέει ότι η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα έκανε ποτέ σεξ είναι η Άνγκελα Μέρκελ ωστόσο τον πληροφορούμε οτι πολλοί έλληνες θα το κάναν ευχαρίστως και μάλιστα αφιλοκερδώς.
• Δεν ξέρω αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση προσφυγής στις κάλπες αλλά οι αλλαγές των υποψηφίων σε τοπικό επίπεδο μονοπωλούν τις συζητήσεις στις πολιτικές παρέες κάθε βράδυ.
• Μπορεί φέτος να είναι πολυτέλεια το μαύρισμα στη θάλασσα αφού λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να επισκεφτούν τις παραλίες, αλλά μήπως είναι καιρός να μάθουν και λίγο “ποταμίσιο” οι γρεβενιώτες στον Βενέτικο και στον Αλιάκμονα;

 

13-07-2015
• Ο κύβος ερρίφθη …νέα διοίκηση στον ΠΥΡΣΟ που φέτος θα αγωνίζεται στο Α τοπικό.
• Επίκαιρη η περίφημη ατάκα του Δήμου Σταρένιου από την «επική» ταινία «Η Χαραυγή Της Νίκης» «πρέπει να πιάσουμε τους προδότες,…. μας αγαπάν οι γερμανοί… σαν φίλοι ήρθαν»!!!
• Τελικά τα μόνα νταούλια που ακούσαμε να βαράνε ήταν στα πανηγύρια και όσοι χόρευαν ήταν μόνο έλληνες!!!
• Αλήθεια… γιατί στα κόμματα υπάρχουν μόνο οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών και δεν υπάρχουν αιτήσεις διαγραφής για τα δυσαρεστημένα μέλη τους;

07-07-2015
• Κάποτε αποφάσισαν τα ποντίκια να κρεμάσουν κουδούνι στη γάτα για να ξέρουν που είναι, αφου συμφώνησαν όλα πήγαν κι αγόρασαν το κουδούνι, την επομένη μαζεύτηκαν ξανά για να αποφασίσουν ποιός θα το κρεμάσει στη γάτα αλλά τότε…. δεν πήγαινε κανένα!
• Το παοκι που χθες δήλωνε απογοητευμένο απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος , σήμερα με Τσακαλώτο υπουργό οικονομικών γουστάρει ΣΥΡΙΖΑ!!!
• Από τα πιο τραγικά της Τραπεζικής αργίας που καταγράφηκε …. «Κηφισιώτισσα κυρία σε ουρά ΑΤΜ περιμένει με τη Φιλιπινέζα πίσω της, να της κρατά ομπρέλα για τον ήλιο, για να πάρει το 50άρικο».

 

01-07-2015
• Τι να κάνουμε ρε φιλαράκι…. δεν μας ταιριάζει η αλαζονεία της εξουσίας ούτε κι αυτοί που καβάλησαν καλάμια. Άλλωστε… καλύτερα καφετζής παρά κατά λάθος βο(υ)λευτής.
• Με όσα βλέπω κι ακούω αναρωτιέμαι…. τι αποτέλεσμα θα είχαμε αν το 1940 ψηφίζαμε για το ΟΧΙ η το ΝΑΙ στους Ιταλούς ;
• Καλά είναι να γνωρίζουν όσοι ασκούν ψηφοθηρικό bullying , ότι κάθε δράση… φέρνει και την αντίδραση!!!
• Ποιοι και γιατί ενοχλούνται από τις δράσεις του Μητροπολίτη και την μεγάλη αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπό του; μήπως γιατί κόπηκε το χέρι απο το μέλι;

 

28-06-2015
• Αυτός που ισχυριζόταν οτι πάμε για bank holiday, δεν έπιανε ούτε 11 στο προπό.
• ΚΙ ενώ όλοι περίμεναν ενα Grexit, μας ήρθε το Brazilexit απο το copa america !!! κάτι θα ήξερε ο Νούλης κι επικαλούμενος το βραδινό αεράκι φόρεσε την φόρμα της Αργεντινής!!!
• Εμφάνισε κολλαριστά πεντοχίλιαρα ισχυριζόμενος οτι τα έβγαλε φρέσκα φρέσκα από το ΑΤΜ !!! όπως ήταν λογικό το φιλαράκι του που βλέπει μόνο ΣΚΑΙ ….τρομοκρατήθηκε.
• Γιατί παρεξηγήθηκες ρε φίλε με τον άλλον που σου έλεγε πως δεν έχει φράγκο και τον πήρες μάτι στην ουρά στο ΑΤΜ ;;; την αλήθεια σου έλεγε…. όλα σε ευρώ τα είχε.

 

21-06-2015
• Ενθουσιασμένος δήλωνε ο δημοσιογράφος του west Δημήτρης Βακρατσάς για την επιτυχία του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργάνωσαν οι Νικητές ζωής και μάλιστα χωρίς την οικονομική στήριξη φορέων!!!
• Ο χειρότερος εχθρός σου είναι αυτός που ευεργέτησες, αλλά όπως λέει και ο παλιός…. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά….
• <<Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και θα μείνει Ευρώπη, αυτό είναι το θέλημα του ελληνικού λαού>> δήλωσε από το Σύνταγμα ο Μητσοτάκης. Πάντως εγώ δεν το κρύβω οτι είμαι προληπτικός και η δήλωση του… με τρομάζει.

 

17-06-2015
• Οπως λέει και η Νούλα, φτάσαμε να αναρωτιόμαστε αν είναι : Οι εταίροι…ή οι εταίρες;;;;; Και τα δυο καλά είναι αλλά… αλλιώς αντιμετωπίζεις του εταίρους αλλιώς τις εταίρες….!!!
• grexit η gerexit?? Πίνοντας τον πρωινό του καφέ το φιλαράκι αναρωτήθηκε… Μήπως αντί να λέμε για grexit πρέπει να απαιτήσουμε ενα GER EXIT ;;;
• Οσοι βάζουν θέματα “γρεβενοφροσύνης” και καταγωγής…. καλά θα είναι να αναλογιστούν τι πρόσφεραν οι ίδιοι σ αυτόν τον τόπο με τις επιλογές τους.
• Ορισμένοι διορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν οτι αν δεν στηρίξουν την τοπική αγορά, σύντομα θα βρεθούν με το χαρτί της μετάθεσης για κάποια άλλη πόλη αφου δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης των υπηρεσιών τους σε μια νεκρή πόλη.
• Αφού έμαθαν ότι κάποιοι χαλάστηκαν με την απόφαση του ΓΑΠ να έρθει στα Γρεβενά την Κυριακή… σκέφτηκαν μήπως φταίει η μέρα κι άλλαξαν το πρόγραμμα της επίσκεψης για την Παρασκευή.
• Μπορεί στη Λέρο να υποχρέωσαν τα γαϊδούρια για ασφάλεια και πινακίδες κυκλοφορίας, στα Γρεβενά όμως τα “γομάρια” κυκλοφορούν ελεύθερα και γραβατωμένα !!!

 

13-06-2015
• Ούτε φραπιερα να ήταν η περιοχή μας δεν θα κουνούσε τόσο, αλλά όπως λένε κι οι κοζανίτες… αυτά τα ρίχτερ στην Ιαπωνία τα έχουν για δόνηση στο κινητό τους!!!
• Πολλά τα έργα προς παράδοση… αλλα καλά θα είναι οι υπεύθυνοι να θυμούνται οτι …οι υπογραφές για “καλές εκτελέσεις έργων” έχουν και μεγάλες ευθύνες.
• Για πολλούς η έκπληξη θα ήταν η απουσία κι όχι η παρουσία της Ζωής και της Ρένας από το Athens Pride. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;;;
• Εθνική… κατάντια! Τελικά η χρεοκοπία της Ελλάδας δεν ήρθε από το Βερολίνο όπως περιμέναμε αλλά από τους ψαράδες των Νησιών Φερόε και τις σφαλιάρες που μαζέψαμε με το σκορποχώρι του Μαρκαριάν.
• Μεγάλη μερα η 18η Ιουνίου… ο Αλέξης θα βρίσκεται στη Ρωσία, καλεσμένος του Βλαδίμηρου, το Eurogroup θα ασχοληθεί με το ελληνικό ζήτημα και η Ζωή θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής για το χρέος. Άντε να δούμε τι θα δούμε

 

8-06-2015
• Λένε ότι η εντολή για πολιτική περιβολή των αστυνομικών στη βουλή έχει στόχο την αυτοπροστασία τους έπειτα από τις απειλές του έγκλειστου στις φυλακές τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη. Φαντάσου πως θα τους ντύναμε αν ήταν ελεύθερος….
• Έμαθα πως κάποιος εθεάθη να μετρά τα σπίτια στις νέες εργατικές στη Κυρακαλή, λέτε να μας την “κοπάνισε” κανένα;
• Η ατάκα της βραδιάς που τους καθήλωσε όλους… “τα μικρόβια ήταν λέει μολυσμένα”!!!
• Φιλαράκι … το να περπατάς με κουστούμι δεν σε κάνει απαραίτητα και κύριο, άλλωστε σε μας αρέσει και το άσμα που λέει …. “δε το αντέχω το πρωί με τους κυρίους στα κασμήρια τους σφιγμένους”

 

4-06-2015
• Πέρσι τέτοιο καιρό μας αγκάλιαζαν και τώρα κάνουν πως δεν μας γνωρίζουν… Ρε φίλε αυτοι δεν καβάλησαν το καλάμι αλλά το κατάπιαν κιόλας!!!
• Έχουν δίκιο τελικά όταν λένε ….αν θες να δεις ποιόν έχεις δίπλα σου, απλά…. δώσε του λιγάκι εξουσία.
• Μετά την αδικαιολόγητη (όπως μας διαβεβαιώνουν) ανησυχία μας για το κέντρο νεοσυλλέκτων, σειρά έχει η νοσηλευτική που οι κακές γλώσσες λένε ότι κλείνει. Πάντως καλά είναι να θυμόμαστε ότι τα ιδία μας λέγαν και για τη σχολή αστυφυλάκων.
• Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του ίδιου του δημάρχου αλλά και εκπροσώπων του δήμου Γρεβενών κατά την επίσκεψη του υφυπουργού στην πόλη μας!! Λέτε να υπήρχαν «“κόκκινες γραμμές”
• Καλά κάνουν οι άρχοντες του τόπου και λένε για φοιτητική εστία….. φοιτητές όμως θα έχουμε;;; Ιδού το ερώτημα.

 

26-05-2015
• Το σκοτάδι που επικρατούσε στη πλατεία το βράδυ της Τρίτης (γιατί άραγε;) σε συνδυασμό με τις σεισμικές δονήσεις …εκανε την πόλη φάντασμα!!!
• Πάντως μην περιμένετε αύξηση των ρίχτερ, αυτή η σεισμική δραστηριότητα είναι ευρωπαϊκή… με περικοπές όπως οι μισθοί.
• Ενα πουλάκι μας είπε ότι… τις επόμενες μέρες θα έχουμε μια δυσάρεστη εξέλιξη για τα Γρεβενά, το έχουν πάρει άραγε χαμπάρι οι άρχοντες του τόπου;

 

22-05-2015
• Δεν ξέρω αν η απραξία οφείλεται σε ανικανότητα ή σε εκδικητικότητα. ότι απ τα δύο κι αν συμβαίνει το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο….. ZERO!!!!
• Αληθεύει ότι οι υπάλληλοι της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας των Γρεβενών εργάζονται στην Κοζάνη λόγω έλλειψης στέγης στα Γρεβενά;;;
• Δεν ξέρω πότε αλά ξέρω οτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι Εργατικές Κατοικίες της Κυρακαλής φυλάσσονται απο εταιρία security!!! λέτε να είναι στο τελείωμα και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;
• Κι ενώ ο κόσμος επιλέγει ο τρόπος ενημέρωσής του να είναι το διαδίκτυο, κάποιοι αρνούνται να το δουν και η απορία μας είναι …… γιατί αφού την διαδικτυακή ενημέρωση δεν την υπολογίζουν συνεχίζουν να μας στέλνουν δελτία τύπου;;;

 

17-05-2015
• Το απογευματινό καφεδάκι στην πλατεία… έφερε κι ένα απρόσμενο ενδιαφέρον για τον Πυρσό!!!! Μένει όμως να το δούμε και στην πράξη και όχι να είναι απλά κουβέντες καφενείου….
• Κι ενώ τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής μας παραμένουν στις αποθήκες… η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της στέγασης της αρχαιολογικής υπηρεσίας οι τοπικοί παράγοντες, μπορεί να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες εκπλήξεις!!!
• «ΑΧΙΛΛΕΙΑ»…. Ένας ξεχασμένος θεσμός!!! Μήπως θα πρέπει οι υπεύθυνοι στον αθλητισμό και όχι μόνο να δουν σοβαρά το θέμα της επαναδιοργάνωσης των αγώνων;
• Όταν ο ΓΑΠ μιλούσε για δημοψήφισμα ολοι τον αποκαλούσαν τρελό!!! μετα από τέσσερα χρόνια το λέει και ο Σαρκοζί , φυσικά τώρα…. όλοι κάνουν την πάπια!!!

 

10-05-2015
• Αφου δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν την διέλευση των οχημάτων στους πεζοδρόμους της πόλης ας βάλουν τουλάχιστον διόδια μπας και λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα.
• “Αλητομπεκροτσόγλανος” ….Μια νέα σύνθετη λέξη που έκανε την εμφάνισή της χαρακτηρίζοντας αυτοδιοικητικό άρχοντα…… και βλέπω να φοριέται πολύ στο μέλλον
• Φιλαρακι μη αγχώνεσαι το Geuro έρχεται!!!!
• Αληθεύει ότι γνωστός πολιτικός γυρολόγος, ζητησε από υπουργό αυτής της κυβέρνησης να τον αξιοποιήσει ωστε ….να μην είναι υποψήφιος σε άλλο μεγάλο κόμμα;

 

4-05-2015
• Με τις αλλαγές που προδιαγράφονται στον «Καλλικράτη» κάποιοι θα πάρουν πάλι τα βουνά μοιράζοντας υποσχέσεις….
• Μετά την 100η πτώχευση που δεν είδαμε… τώρα λένε οτι υπάρχει σχεδιασμός για εκλογές στις 7 Ιουνίου !!!
• Ακόμα και μετά τα αρνητικά μηνύματα της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ορισμένοι αρνούνται να καταλάβουν ότι συγκεκριμένη Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί και δεν αποτελεί εναλλακτική λύση.
• Μετά την τεράστια επιτυχία των αγώνων με τα αλεξίπτωτα πλαγιάς στα Καμβούνια, βλέπω να «Απογειώνονται» τουριστικά!!! ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.

 

28-04-2015
• Πολλά like στο “lets’ Do It Greece” αλλά… η συμμετοχή μικρή στο “lets’ Do It Grevena”!!!
• Μπορεί οι γρεβενιώτες αθλητές να διαπρέπουν ωστόσο οι υποδομές στην πόλη είναι ανύπαρκτες και το αποτέλεσμα είναι να προπονούνται αλλα και να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα με συλλόγους όμορων νομών!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
• Μήπως το θέμα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων πρέπει να το επισπεύσουν αφού οι “κακές γλώσσες” λένε ότι η Σχολή θα γίνει Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών;
• Ευτυχώς που υπάρχουν και τα αδέσποτα και υπάρχει λίγη κίνηση τα βράδια στην πόλη.

 

21-04-2015
• Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάθε βράδυ στις οκτώ να… χρεοκοπούμε;
• Μπορεί ο φτωχός να έχει πάγο το χειμώνα και ο πλούσιος να έχει πάγο το καλοκαίρι… αλλά να σας θυμίσω οτι ο χειμώνας στα Γρεβενά είναι μεγάλος!!!
• Ποιον «ΓΟΥΝΑΡΑ» χαρακτήρισε… «πορτιέρη» η Ραχήλ;
• Όπως πάει το σίριαλ με τα ονόματα τω ειδικών συμβούλων θα κρατήσει περισσότερο κι απο τα σήριαλ του Φώσκολου.
• ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ… πήγε με φόρα να πληρωθεί αλλά… έφαγε πόρτα και μάλιστα με υπογραφή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου!!!

 

11-04-2015
• Ο Μήτρος το διάβασε στο facebook… και αποφάσισε να πάρει κι αυτός ενα… drone για να μαζεύει τα ζώα στο μαντρί γρήγορα και άκοπα.
• Πολύ copy paste έπεσε στα πασχαλιάτικα μηνύματα που φέτος όμως ήταν ελάχιστα… αφού δεν είναι εκλογική περίοδο να μας θυμούνται οι «φίλοι» μας οι υποψήφιοι .
• Απορία πολλών πιστών… Γιατί φέτος δεν υπήρχε στρατιωτικό άγημα στην περιφορά του επιταφίου στα Γρεβενά;
• Μήπως πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στον εκκλησιαστικό και μοναστηριακό τουρισμό, αφού όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτή την εναλλακτική μορφή τουρισμού.

 

04-04-2015
• Μη κρίνεις τους ανθρώπους σύμφωνα μ αυτά που λένε ότι αντιπροσωπεύουν… το τι είναι ο καθένας μας θα το δεις μόνο όταν έχουμε την καρέκλα της εξουσίας που πολύ εύκολα μετατρέπεται και σε καλάμι.
• Επιτέλους!!!! Είδαν φώς στο δρόμο για τις εργατικές. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει ο λαός
• Κι ενώ όλοι περίμεναν κάποια πολυτελή mercendes … έκανε την εμφάνισή του με ένα λιτό Lada κι «έκλεψε» τις καρδιές.
• Φιλαράκι να θυμάσαι ότι… πέφτει αυτός που περπατάει, όποιος σέρνεται δεν πέφτει ποτέ. Διάλεξε και πάρε…

 

28-03-2015
• Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι τη Μεγάλη Πέμπτη θα έρθει η ρήξη αλλά εμείς το αρνάκι θα το φάμε θέλουν δε θέλουν οι γερμανοί.
• Το λεγε το φιλαράκι ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να πίνουμε σκέτο τον καφέ και να τρώμε υγιεινά, τώρα με το φόρο λίπους στα λιπαρά προϊόντα αλλά και στα τρόφιμα με ζάχαρη …δικαιώθηκε!!!
• Ο Σταύρος, επιμένει ακόμα ότι δεν είναι protagonιστής, αλλα τα έγγραφα του Πάνου τον καίνε…
• Ο καιρός μπορεί να ανοίγει αλλα στην αγορά βλέπω να επικρατεί πολύ συννεφιά κι αντάρα.

 

21-03-2015
• Αφού τα μαγαζιά των Γρεβενών δεν τα άγγιξε η κρίση και έχουν και πολύ μεγάλους τζίρους, κάποιοι σκέφτονται να επαναφέρουν την εμποροπανήγυρη του Μαΐου!!!
• Το Πάσχα πλησιάζει…. αλλά η κεντρική πλατεία δείχνει ανέτοιμη.
• Καλά θα κάνουν ορισμένοι υπάλληλοι να αντιληφθούν ότι η ευγένεια και η εξυπηρέτηση είναι υποχρέωσή τους απέναντι στους πολίτες, … λιγότερο ύφος δεν βλάπτει.
• Επιτέλους ας γίνει κάτι με τις τριτοκοσμικές τουαλέτες που υπάρχουν για τους πολίτες στον Μητροπολιτικό Ναό.
• Αμέτρητα είναι τα θετικά σχόλια για τις επισκέψεις του κ.Δαυίδ, κάποιοι κάτοικοι μάλιστα είδαν για πρώτη φορά Μητροπολίτη στα χωρία τους!!! Κι όπως λέει κι ο φίλος απο το Πανόραμα “κάτι καινούργιο και όμορφο συμβαίνει στον τόπο”.

 

13-03-2015
• Και πάνω που προσπαθούσαμε να μάθουμε τι είναι το «grexit», τώρα μας λένε οτι δεν αποκλείουν ενδεχόμενο «Graccident» άλλο τούτο πάλι….
• Άντε να πείσεις ότι το πράσινο είναι καλό… αφού οι αυξήσεις που πέρασαν στα “ΜΟΥΛΩΧΤΑ” στα τιμολόγια ρεύματος που πληρώνουν από την 1η Ιανουαρίου οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος χαρακτηρίζονται «Πράσινες»
• Ορισμένοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι…. όποιος αγαπάει και φροντίζει τα αδέσποτα δεν σημαίνει ότι είναι και ο υπεύθυνος για την παρουσία τους και θα πρέπει να λογοδοτεί στον κάθε πικραμένο.
• Μήπως θα πρέπει να επιβληθούν μαθήματα σε κάποιους ώστε να μάθουν να ανοίγουν και να βάζουν τα σκουπίδια μέσα και όχι έξω από στους κάδους απορριμμάτων.
• Οι κακές γλώσσες λένε ότι έρχεται η έξυπνη κάρτα που δεν θα πιστοποιεί απλώς, αλλά θα παραχωρεί τα στοιχεία και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται, σε τρίτους, ενώ θα καταγράφει αδιάκοπα την ιδιωτική ζωή του πολίτη.

 

8-03-2015
• Πολλοί ξέχασαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας…. Βλέπεις δεν έχουμε φέτος εκλογές.
• Ποιος το είπε ότι αυτοί που μας κυβερνούσαν δεν ήταν έξυπνοι εκτός από μέιλ έστελναν και τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
• Έκανε 56 μεταφορές κεφαλαίων, ποσών κάτω των 10.000 ευρώ για να αποφύγει τον έλεγχο και παράλληλα ζητούσε από τους μικροκαταθέτες να εμπιστευτούν την κυβέρνηση !!!
• Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις έρευνες για τις επαφές του παιδεραστή και στα Γρεβενά… πολλοί γονείς θορυβήθηκαν και αναθεώρησαν την άποψή τους για ελεύθερη πρόσβαση των παιδιών τους στο internet.

 

2-03-2015
• Τι είναι αυτό που ανάγκασε τον πρώην δήμαρχο να μιλήσει για «πολιτικό ταλιμπανισμό» στο δημοτικό συμβούλιο;;;
• Σ αυτούς που απειλούν ότι θα μας κλείσουν, θα απαντήσω με ένα στίχο του Πάμπλο Νερούδα … “Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την άνοιξη να έρθει”.
• Βλέποντας τα Γρεβενά του 85 στο βίντεο του συμπατριώτη μας που κάνει θραύση στο youtube, δεν μπορώ να μην ομολογήσω ότι…. προτιμώ εκείνα τα Γρεβενά από τη σημερινή τσιμεντούπολη και τους πεζόδρομους.
• Την ώρα που η χώρα αγωνίζεται να υπάρξει, ελεύθερη και ανεξάρτητη από τα δεσμά που της έβαλαν εγχώριοι και ξένοι νταβατζήδες, κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν και να αναπολούν τα φαντάσματα του παρελθόντος!!!
• ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!! ενώ στη Ελλάδα όλοι έχουν άποψη για όλα, βγήκε ένας υπουργός και δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν γνωρίζει τα πάντα.

 

24-02-2015
• «Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι» σπάσανε ταμεία, οι 50 αποχρώσεις της νέας συμφωνίας όμως … ραγίσαν την κυβέρνηση!
• Σφύριζα, ξύριζα, Σύριζα, ας τα βάλει ο καθένας με όποια σειρά θέλει και όπως τον βολεύει!
• Κάποιοι στενοχωρήθηκαν γιατί την Καθαρά Δευτέρα δεν πέταξαν αϊτό, αλλά δεν πειράζει «πετάνε αϊτό» όλο τον άλλο χρόνο!!!!!
• Μπορεί σήμερα να έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» του νέου 20ευρου που θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 25 Νοεμβρίου 2015, κάποιοι όμως λένε ότι δεν θα προλάβουμε να το δούμε!!!
• Οικονομική βοήθεια , нет !… άνθρακες ο θησαυρός που περίμενε ο σύντροφος από Ρωσία

 

16-02-2015
• Μπορεί να μην μπόρεσε να καθίσει στα έδρανα της βουλής, αλλα άκουσα ότι ετοιμάζεται να καθίσει σε καρέκλα διοικητή!!! Άντε με το καλό…
• Φιλαράκι, να μην ξεχνάς ότι οι υποσχέσεις εύκολα δίνονται… το να τις κρατήσεις όμως… θέλει παντελόνια.
• Κούρασε η αντιπολίτευση με τις ίδιες ερωτήσεις αλλα…. κούρασε και η συμπολίτευση με την άρνηση να δώσει απαντήσεις.
• Τον χαβά του o Άδωνις…. ξανάβγαλε τα τρενάκια στο twitter!!!
• Τελεσίγραφο-εκβιασμός από το Eurogroup αλλά… πρέπει να ομολογήσουμε ότι βελτιώνονται οι ευρωπαίοι…. το 40 οι ιταλοί μας έδωσαν διορία κάποιες ώρες, τώρα οι γερμανοί μας δίνουν κάποιες μέρες!!!!

 

11-02-2015
• Αδιαφορώντας για την εύκολη πρόσβαση των πολιτών αλλά και το κόστος της καθημερινής μετακίνησης των εργαζομένων, αποφάσισαν τη μεταφορά της ΑνΓρε στους Μαυραναίους!!! Απορία αναγνώστη…. Αν είχαν μια δικιά τους επιχείρηση θα την μετέφεραν εκεί;
• Μάλλον έγινε της μόδας να επικαλούνται τα Θεία… μετα τον Άγγελο του παοκ που χρεώνει τις ήττες στην Παναγιά, ήρθε και το σχόλιο των συνεργατών του Βενιζέλου… “Ο Θεός βοηθός με όσα είπε ο Βαρουφάκης”
• Ορισμένοι αρνούνται ακόμα και τώρα να δουν την πραγματικότητα… Ο Αλέξης είναι νυν, ο Αντώνης τέως , ο Γιωργάκης πρώην και στα σουπερ μαρκετ υπάρχει ακόμα χαρτί τουαλέτας για την Σοφία. Τι δεν καταλαβαίνεις;
• Φιλαράκι το ξανάπαμε …. μπορεί να πάμε για χρέη στη φυλακή αλλά όχι για απάτες

 

09-02-2015
• Κάποιοι, αντί να στηρίξουν… απαξιώνουν τις υπηρεσίες υγείας στον τόπο μας!!! όταν όμως τις χρειαστούν… θα ψάχνουν να τις βρουν.
• Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται αλλά ελπίζουν να μην έχει πάλι δίκιο ο Λεβέντης στα όσα λέει
• Φιλαράκι έτσι είναι η ζωή… μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την κάλπη… ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ας πρόσεχες!!!

 

05-02-2015
• Η κόντρα του Ντάισελμπλουμ με τον Βαρουφάκη μάλλον δεν του βγήκε σε καλό…. Βγήκε στη φόρα το «Μαϊμού» – πτυχίο του επικεφαλής του Eurogroup!!!
• Το 1940 ο Χίτλερ έστειλε τον Μουσολίνι, το 2015 η Μέρκελ έστειλε τον Ντράγκι … Γιατί άραγε οι γερμανοί πάντα στέλνουν πρώτα έναν ιταλό κατά της Ελλάδας;

 

02-02-2015
• Μήπως ξέρει κανένας να μας πει μεχρι πότε θα μείνει η άμμος στην πλατεία; Όχι τίποτε άλλο αλλά αν μας πιάσει το καλοκαίρι να κάνουμε και καμία πλαζ.
• Η ιδεολογία και η επαναστατική αντιμετώπιση των πραγμάτων από κάποιους λαλίστατους προεκλογικά σταματάει με τον βόλεμά τους!!!
• Αληθεύει ότι αυτός που “έστησε” το ψηφοδέλτιο του κόμματός του στα Γρεβενά δεν ψηφίζει ούτε ο ίδιος εδώ;;;
• Κι ενώ οι συμπολίτες μας ρωτούν πότε θα δοθεί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ο νέος υπουργός Εργασίας άφησε να εννοηθεί ότι το πρόγραμμα θα αντικατασταθεί. ΞΕΡΕΙ κανένας να μας πει;;;;

 

28-01-2015
• Το είπε και το έκανε!!!! Υποψήφιος κράτησε την προεκλογική του υπόσχεση….. έγινε κυβέρνηση κι έκοψε τα μαλλιά του. Όντως , ο λόγος τους είναι συμβόλαιο!!!
• Μπορεί οι «ζουρνάδες» άρχισαν στη Ν.Δ. μετά την πανωλεθρία στις εκλογές της Κυριακής… ωστόσο κάποιοι παρακαλάνε να αποτύχει αυτή η κυβέρνηση για να λεν ότι δικαιώθηκαν.
• Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο.

 

27-01-2015
• Α΄ Θεσσαλονίκης: Λεβέντης ο Λεβέντης!!!!
• Όταν ο άνθρωπος φοβάται να πει την αλήθεια αλλά και να παραδεχθεί τα λάθη του… απλά παύει να είναι ελεύθερος.
• Έβαλε τη μάνα του να ξεθάψει από το μπαούλο, εκείνο το αμερικάνικο τζάκετ που φορούσε στα φοιτητικά του χρόνια για να μας δείξει ότι ήταν πάντα αριστερός.
• Όταν το “εγώ” υπερισχύει του “εμείς”…. ο κόσμος ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αλλάξει…. Ακούς ΚΕΜΑΛ;

 

26-01-2015
• Θέλω να μάθω σε ποια χώρα θα πάει μετανάστης ο Άδωνις να του βάλω τα εισιτήρια .
• Η μοναδική μονοεδρική της ΝΔ στην Ελλάδα, ανάγκασε το φιλαράκι να πάει στην Κοζάνη για να γιορτάσει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
• Πάντως βλέποντας τον χάρτη με τα αποτελέσματα στα Γρεβενά, θυμήθηκα το γνωστό τραγούδι του Βασίλη που λέει « ….. μα το ντέρμπι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο κι εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ»
• Ο Χάρης τους στέρησε την χαρά… αφού “Έκλεψε” την 5η έδρα στην Κοζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία στιγμή!!!
• Στο 4,7% και καταϊδρωμένος ο Βαγγέλης, ο Γιώργος δεν μπαίνει στη Βουλή και ο Φώτης εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!

 

23-01-2015
• Να θυμίσω σε κάποιους ότι… όπως λέει και ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «Δεν υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο, το πάρτι τελείωσε»
• Στο μόνο ποτάμι που θα μπορούσε να πάει το ¨πράσινο¨ φιλαράκι μας, είναι ο Βενέτικος κι όχι στου Θεοδωράκη.
• Βλέποντας κάποιους ΝΕΟσυριζαίους και παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι της Τζένης, να πούμε ότι…. για άλλη μια φορά είναι γλυκό το ποτό της εξουσίας, ποιος είναι αυτός που δεν λαχτάρησε να πιεί;

 

15-01-2015
• Οι ευεργετηθέντες εύκολα ξεχνούν και όσοι πλήρωσαν…. πάντα το θυμούνται!!!!
• Το σύνδρομο της αριστεράς χτύπησε πάλι τα Γρεβενά.
• Έντονα προβλημάτισε η απουσία ορισμένων στελεχών που ήταν και φαβορί μέχρι πριν λίγες μέρες από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στα Γρεβενά. ΓΙΑΤΙ αραγε;;;
• Ψυχή δεν υπάρχει στα χωριά να υποδεχτεί τους υποψηφίους των κομμάτων, φταίει ο κρύος καιρός; ή μήπως κρύωσε η καρδιά των κατοίκων;
• Εύκολα …πολλοί από μας κάνουν σκληρή και πολλές φόρες άδικη κριτική στους υποψηφίους παρασυρόμενοι από κουβέντες του καφενείου αλλά και προσωπικά συμφέροντα και ζητήματα. Αν κατεβαίναμε εμείς όμως δεν ξέρω αν μας ψήφιζαν ακόμα και τα παιδιά μας.
• Ρε μήπως η Ραχήλ εχει δίκιο και μας δουλεύουν τόσο καιρό;

 

12-01-2015
• Τον περίμεναν στα Γρεβενά για να αναλάβει (όπως ισχυρίζονταν κάποιοι) τον Πυρσό αλλά… τα όνειρα έγιναν στάχτη όπως και το τζιπ του μεγαλομετόχου.
• Μετά τις εκλογές έχω την εντύπωση ότι…. πολλοί είναι αυτοί που θα ασχοληθούν με τα αποτελέσματα των Γρεβενών ;
• Νομίζω πως για πρώτη φορά… όλοι θα έχουν αγωνία για το ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα και όχι ποιος θα κερδίσει τις εκλογές!!!
• Αλήθεια παίζει στο στοίχημα και με τι ποσοστά η αποχή να είναι πάνω από 50% στην ΠΕ Γρεβενών;

 

8-01-2015
• Κάποιοι ισχυρίζονται ότι …16 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, τα Γρεβενά μετά την “κατάψυξη” θα χρειαστούν επειγόντως “καρδιολογική” υποστήριξη.
• Σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει. Στους υποψήφιους των κομμάτων στα Γρεβενά θα υπάρχει Γιάννης; Ερωτώ!!!
• Κι ενώ όλοι περιμένουν το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ στα γήπεδα… ο Σαμαράς με την μεταγραφή της Γκερέκου παρά το casus belli απο το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ, πάει να κλέψει την παράσταση!!!
• Πάντως η ίδια η Άντζελα έγραψε στο FB “Ν αγαπάς την ευθύνη, να λες, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο.. Αν θα χαθεί, εγώ θα φταίω… Ν.Καζαντζάκης.”
• Η αυθόρμητη ερώτηση από το φιλαράκι που ρώτησε τον δάσκαλο… αν θα είναι τελικά υποψήφιος η τζάμπα κυκλοφορεί με την γυναίκα τουτελευταία; προκάλεσε πολλά ερωτήματα…
• Νομίζω πως το τραγούδι της Ελένης Δήμου «Στα δύσκολα σε θέλω» ταιριάζει απόλυτα σ αυτές τις εκλογές.

 

4-01-2015
• Είδαμε και τον Ξηρό να μεταμφιέζετε προσπαθώντας να το παίξει Ξανθός Μάγος αλλα… ένας ιμιτασιόν μάγος δεν μπορεί να εξαφανιστεί και ειδικά όταν τον κυνηγάει γρεβενιώτης Αρχηγός!!!
• Όλα τα περιμένουμε σ αυτές τις εκλογές, αλλά το να στέλνουν και ανακοινώσεις υπογράφοντας ως οργάνωση κόμματος και το κόμμα να μην εχει ιδέα… μάλλον πάει πολύ. ΕΛΕΟΣ !!!! Τα σοβαρά κόμματα αυτούς τους διαγράφουν.
• Όπως όλα δείχνουν στο νέο κίνημα του ΓΑΠ υπάρχει συνωστισμός και πληθώρα επιλογών…. στο άλλο όμως ακόμα ψάχνουν…. και βλέπω να ψάχνουν πολύ.
• Πολλά τα ονόματα που ακούγονται για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο αλλά και γι αυτό του ΣΥΡΙΖΑ… ούτε δημοτικές

GreRoom 2014      GreRoom 2012-13

 

 

 

Δείτε ακόμα