Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 12:03

Με τη Ματιά του Δημήτρη


1 Το πρωινό καφεδάκι τους απόλαυσαν μετά το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Εργαζομένων του ΟΤΕ στην Κεντρική Πλατεία των Γρεβενών στο καφέ 535 γνωστοί Αυτοδιοικητικοί με εξαιρετική παρέα και φίλους από τα Γρεβενά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο π.Δήμαρχος & Αντιπρόεδρος του Ε.Σ της ΚΕΔΕ Δημοσθένης Κουπτσίδης. Άρωμα Αυτοδιοίκησης είχε ο Καφές και φυσικά την επόμενη Μέρα. Άλλωστε και οι Τρείς θα είναι Ξανά Υποψήφιοι, ο Σημανδράκος στην Περιφέρεια και οι Πασχαλίδης και Κουπτσίδης στο Δήμο Πρεσπών και Γρεβενών αντίστοιχα.
2 Είναι δυναμική και εντυπωσιακή και πολλοί την πολιορκούν για να ασχοληθεί ποιο ενεργά με την Πολιτική Ζωή. Η Ίδια δεν το έχει κρύψει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση την ελκύει περισσότερο. Μένει να δούμε ποιές αποφάσεις θα πάρει, αν και ξέρουμε ότι αγαπάει τα Γρεβενά και δεν θα τα αφήσει εύκολα.
3 Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγουν Ήπειρος και Θράκη για τους νέους σταθμούς διοδίων. Οι Αυτοδιοικητικοί της Δυτικής Μακεδονίας τι κάνουν, ακόμα περιμένουν; Πότε θα αντιδράσουν; Χορτάσαμε από λόγια και από συνεδριάσεις Συμβουλίων χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Άμεση Αντίδραση τώρα.
4 Ποίους ενόχλησε οι Κοινή Συνέντευξη Τύπου και η Επίσκεψη στο Νοσοκομείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου και του Διοικητή Παντελή Αλεξιάδη. Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα. Πάντως ας σταματήσουν κάποιοι να το παίζουν παράγοντες, μας έχουν κουράσει.
5 Μετά τις Υποχρεώσεις του στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο τώρα άρχισε να ασχολείται ενεργά και με τον Αθλητισμό. Τάσο Τσιρίκα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα Νέα σου Αθλητικά Καθήκοντα ως Γενικού Αρχηγού της Νέας Γυναικείας ομάδας Α.Ο Σειρήνα και κάθε επιτυχία στο Πρωτάθλημα της Ομάδας.
6 Τώρα ποίος τον ακούει μετα το 3- 2 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, λογικό να είναι χαρούμενος με τον αγώνα τον οποίο απόλαυσε στο ΟΑΚΑ παρέα με τον Ηγέτη της ΑΕΚ και Προσωπικό του Φίλο Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Ντένης Κουπτσίδης.
7 Κάντε και λίγο κράτει, έχουν και τα Γρεβενά Εμποροπανήγυρη!!!!. Γνωστός Αυτοδιοικητικός βρέθηκε στο Αργος Ορεστικό και πέρασε και καλά. Αυτό σημαίνει αποκέντρωση και στις εκδηλώσεις

Δημήτρης Βακρατσάς


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ