Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΒΟΛΗ ST.PATRICKS DAY FESTIVAL

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και λόγω της εξέλιξης των τελευταίων γεγονότων, προχωρούμε και ανακοινώνουμε την αναβολή όλων των πολιτιστικών δράσεων του St. Patrick’s Day Festival για τον ερχόμενο Μάιο, στις 15, 16, 17 του μηνός.

Κάθε δράση μας στοχεύει στο καλό και στην πρόοδο της κοινωνίας των Γρεβενών και αυτό το πιστεύουμε ήδη από το καλοκαίρι του 2000, όταν πρωτοξεκινήσαμε με την Ομάδα Νέων Γρεβενών τις διοργανώσεις με τη συναυλία των Ελλήνων & Ινδών Μουσικών.

Χωρίς ανθρώπους, Χαρά δεν μοιράζεται!

Σκεπτόμενοι συνετά και καθώς προέχει η διαφάλιση της δημόσιας υγείας, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με υπευθυνότητα.

Ζητούμε την κατανόηση όλων καθώς από πρώτο χέρι γνωρίζουμε πώς είναι να ακυρώνεται μια δημιουργική δράση που την περιμένεις καιρό με λαχτάρα, έχεις μοχθήσει και προσπαθήσει για την οργάνωσή της και τελικά πρέπει να αναβληθεί! Είναι για καλό σκοπό όμως η αναβολή…

Συνάντηση τον Μάιο λοιπόν, για να δείτε από κοντά τα δημιουργικά Γρεβενά και την γρεβενιώτικη Άνοιξη  στο μοναδικό St. Patrick’s Day Festival !!!

Να ευθυμείτε και να υγιαίνετε!

Με σεβασμό,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

Δείτε ακόμα