ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΑ
 
ekloges 2019 dimoskopisi
 
v3
galogiannis ban
 
euromedica 15

banner wildogat low

Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 13:33

Επισκέψεις του υπ.βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Χρ.Λιόλιου (19-1-2015)

Επισκέψεις σε υπηρεσίες, φορείς, καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης των Γρεβενών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19-1-2015 ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Χρήστος Λιόλιος.

Ο κ. Λιόλιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη των υπηρεσιών, τους εργαζομένους και τους επαγγελματίες της πόλης σχετικά με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και...

τη σταθερότητα που πρεσβεύει η παράταξη του. Παράλληλα, ανοιχτό κάλεσμα απεύθυνε προς όλους τους αρμόδιους επικεφαλείς φορέων, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα της ΠΕ Γρεβενών και τους φορείς της εκπαίδευσης. Ο κ. Λιόλιος τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και ικανούς να προσφέρουμε τα μέγιστα στον τόπο.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λιόλιος παραβρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Κώστα Γκιουλέκα, υποψηφίου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας το μήνυμα ενότητας κόντρα στην κρίση της εποχής και στην αμφισβήτηση των αξιών του τόπου μας.

 

 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ