Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ

  Η  ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ μας καλεί , μέλη, φίλους και πολίτες των Γρεβενών να τιμήσουμε  με  την παρουσία μας την παράσταση ‘’ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ….’’ που παρουσιάζουν τα παιδιά των Εργατικών Κατοικιών της Πόλης μας,   την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 5.30’ μ.μ., στο κάτω  Πάρκο των Εργατικών Κατοικιών. Σκοπός της παράστασης  είναι…

 η Αλληλεγγύη  προς τα παιδιά της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’.

    Αξίζει να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο και ελάχιστα από τα χρήματα μας, μόλις 2 eyro, για να διδαχθούμε από πού αντλούν δύναμη και αισιοδοξία τα παιδιά μικρής ηλικίας του τόπου μας. Αξίζει να τιμήσουμε και να επιβραβεύσουμε αυτά τα παιδιά γιατί διέθεσαν, μετά τις διακοπές του Πάσχα και τις διακοπές του Καλοκαιριού δίνοντας νόημα σε αξίες όπως η Αλληλεγγύη και ο Εθελοντισμός.  Μέσα στο γκρίζο και  μελαγχολικό τοπίο της κρίσης τα παιδιά των Εργατικών Κατοικίων  αναλαμβάνουν να μας  ‘’πούν’’ πως μπορούμε, ως κοινωνία,  να ξεπεράσουμε τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας και κυρίως τα παιδιά της μικρής μας Πόλης και όχι μόνον.  

     Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ ευχαριστούμε αυτά τα παιδιά γιατί μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας . Πιστεύουμε ότι δεν δικαιούται κανείς μας να παρακολουθεί αδιάφορα όσα  άδικα συμβαίνουν γύρω μας. Ευθύνη αναλογεί και σε μας τους πολίτες  και πρέπει να την αναλάβουμε, διαφορετικά δεν θα διαφέρουμε από αυτούς που ορίζουν τις ζωές μας.   

                                             Το  Δ.Σ.  της  ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’